Gå til innhold

Deres mening som trådløst til gaming!


E.T

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Friheten er vel alt.

 

Det du sier om trådløse mus stemmer ikke helt.

 

Mange mus (MX700/MX1000) er da MINST like raske i reaksjon og sending av signaler som en vanlig trådmus.

 

Trådløse mus er da ikke noe veldig mye tyngre enn trådmuser.

 

Som jeg nevnte tidligere er det 43g forskjell på MX510 og MX1000, kan vel ikke si at det er så mye merkbart.

 

Trådløse muser er vel litt dyrere i innkjøp, men det følger da med dockinstasjon som du kan lade musa med, og jeg ser ikke problemet.

 

Det bruker å følge med AA/Li-ion-batterier, og de varer da en stund.

 

Ser ikke at det skal være noe i MOT spilling, eller hva?

 

Trådløst for ever.

Dette stemmer ikke lengre. I og med at man nå kan overklokke usb hz på mus med ledning kan man få mer responsive mus med tråd.

Lenke til kommentar
Tror mange av spillerne vil ha det til at trådløse er dårligere, og dermed også føler det slik når de tester de ut.

 

Det sies at tråd mus bar en maks oppdatering frekvens på 125 i sekundet, fordi det er limiten på USB kontakten. Dette skal også de nyeste trådløse ha. Det vil si, bra mottaker via kablen og inn i PCen så har de like høy oppdatering som en trådmus. Men mange vil da tenke at i det trådløse området, så må ting gå tregt.

 

Men mellom mus og base stasjon så kan oppdateringe frekvensen være mange ganger høyere, og basen kan dermed ta ut 125 oppdateringer av kanskje det dobbelte. Men slik funker det sikkert ikke. Selv om mange av dem bruker 2.4 GHz frekvensområdet. Så sendes det sikkert kun 125 oppdateringer.

 

Men teoretisk så vil trådløse mus faktisk være bedre. Hvis dere skjønte hva jeg mente.

Overføringskapasiteten er ikke problemet med trådløse. Den er ikke så ille til å begynne med, og kunne enkelt forbedres enda mer. Problemet er responstiden. Altså tiden fra du beveger musen til den faktisk beveger seg på skjermen. Her er ikke dagens trådløse teknologier gode nok. Spesilelt blutetooth-versjonene av MX-musene (det var vel MX700 som kom i både bluetooth også) var helt horrible på akkurat dette, noe som også var grunnen til at det ikke ble brukt videre i senere mus.

 

Trådløse kan fungere fint for mindre kresne brukere, men de HAR vesentlig høyere responstid en trådmus, og ja, det KAN merkes om man f.eks. bruker det til spill. Når trådløs-linken er problemet, så hjelper det ikke laser-baserte sensorer som mx1000, det hjelper rett og slett ikke på hva som faktisk er problemet.

 

Men... mange vil nok påstå at det ikke er forskjell. "Musen funker jo like greit med eller uten tråd liksom". Det blir omtrent som om du sitter en gjennomsnittlig databruker til å spille CS på 50ms og 10ms. Han vil ikke merke noe forskjell, mens for en dreven CS-spiller hadde det vært forskjellen mellom himmel og helvete. noen folk er rett og slett mindre kresne og/eller følsomme.

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

Trådløs har også Batterier i seg noe som gjør at "lasern" står feil på musa.. så vis du spiller mye fps spill blir du nødt til å vende deg til en helt annen måte å spille på.

 

 

( drar du musa fra høyere til venstre med hondledde i borde med en trådløs mus.Da går mus pekern fra høyere og på skrå ned til venstere. Med tråd "UTEN" batterier går den faktisk fra høyere til venstere.+ vice versa)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har lenge vært en fan av trådløs mus, men da jeg begynte å spille litt mer cs for ca 1år siden, ble jeg anbefalt å bytte til mus med tråd av broren min. Gjorde det, uten å merke noen stor forandring. Syntes igrunn ikke den virket noe bedre enn den trådløse jeg hadde. (Trådløs: MS Intellimouse Explorer. Tråd: MS Intellimouse 3.0) Det var veldig uvant å bruke mus med tråd, da jeg hadde vært vandt med den friheten en har med trådløs, men tok meg tid til å venne meg til den. Har siden den dagen bruk mus med tråd (MS 3.0), men da jeg kom over denne tråden, tenkte jeg at jeg skulle plugge i den trådløse å prøve. Det var VELDIG annderledes. Trodde ikke at en trådløs mus "lagga", men det virket som om det var akkurat det den gjorde. Var ikke like kjapp som den med tråd. Så det er virkelig en forskjell. Det er ihvertfall min mening. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...