Gå til innhold

Grensen til "camping"?


Anbefalte innlegg

Kan noen si meg hvor grensen mellom camping og ikke camping går?

 

Altså, det får vel være lov til å stå stille i et halvt sekund når man skal sikte, uten å bli kalt for en camper? (Gjelder ikke meg selfølgelig!)

Eller må man være i bevegelse absolutt hele tiden?

 

Forresten, skrives det kamping, eller camping?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Camping: F.eks i MoH. Hvis du står i en trappeoppgang med panzerfaust og venter til det kommer en stakkar. Dette er den verste form for camping. Camping er for enten nybegynnere som ikke har evner eller så er det for folk som ikke gidder å lære seg å spille på en ordentig måte.

 

Det som er synd med campere er at de ikke tilfører ikke spillet noe kvalitet. Det positive er at de (nesten?) aldri kommer til å havne øverst på stats.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EkRmMDKFIU

OK... camping i cs:

(Spillt det i 3 år :razz: )

 

Det er egentlig ingen pur definisjon på camping.. Noen mener du camper hvis du f.eks løper fort som **** å stiller deg bak en kant 2.5 sec før en bunch med fiender kommer løpende forbi.. Dette definerer jeg IKKE som camping..... Hører du noen komme så pleier jeg nesten allti hjemme meg.. det er jo faktisk _LITT_ smart..... Men blir egentli aldri beskylt for å campe, da jeg kombinerer "det å sitte bak bokser av og til", med mye storming....

 

Min definisjon på camping er f.eks hvis en person setter seg bak en "dings""kant" i spawn area (f.eks terror ved en hostage situasjon) og venter på at folk skal løpe forbi, selv om han ikke vet om det er noen i nærheten i det hele tatt.... Han vinner som oftest da fienden sikkert blir utolmodig (hvis han ikke er idiot da) å løper uforsiktig rundt for å finne denne idioten.. Denne form for camping er vel egentlig den mest utbredde, og formen som "orginalt" var camping.....

 

Men det å sitte med awm f.eks ved b1 (ikke ved CT spawn) i De_dust, og sikte inn i gangen, det er _IKKE_ camping.....

 

Håper du forsto.. hehe....

 

Norwegian_Beret

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...