Gå til innhold

kan ikke tegne i msn 7


Smidt

Anbefalte innlegg

Jeg har lastet ned msn 7 fordi jeg har lyst å tegne meldinger til de jeg snakker med, kan være greit innimellom. Denne funksjonen virker ikke, dvs jeg finner den ikke, alle andre funksjoner som wink og nudge og sånt er med, men jeg finner ikke noe knapp jeg kan trykke på i "snakkevinduet" som gjør at jeg kan tegne. noen andre som har samme problem ,evt vet hvordan jeg kan fikse det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kanskje dette er problemet:

Med den nye versjonen kan du også dele et dataprogram med den du prater med, og ha en felles tegnetavle som begge kan tegne på. Dette er funksjoner som tidligere har blitt sett i NetMeeting og Windows Messenger. Det som er litt spesielt er at for at disse tjeneste skal fungere, så må du ha Windows Messenger installert på maskinen.

Fra Programmer.no -> MSN Messenger 7 i dag

Lenke til kommentar

installer microsoft journal viewer

 

EDIT:

Det som er litt spesielt er at for at disse tjeneste skal fungere, så må du ha Windows Messenger installert på maskinen.
Dette er jo ikke korrekt informasjon, jeg har ikke windows messenger, mulig ms journal viewer følger med windows messenger, men det er ikke windows messenger som er greia, det er journal viewer Endret av opticus
Lenke til kommentar
men jeg finner ikke noe knapp jeg kan trykke på i "snakkevinduet" som gjør at jeg kan tegne. noen andre som har samme problem ,evt vet hvordan jeg kan fikse det?

Til informasjon hvis du enda ikke har funnet funksjonen:

 

Hvis du ser nederst til høyre i snakke-vinduet, vil du se to såkalte "tabs", der det (hos meg) står "Skriv inn" og "Skriv for hånd". Velg "Skriv for hånd og tegn i veg".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...