Gå til innhold

HL2 cd bug? - windows booter ikke med cden i


Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt HL2 cdversjonen. Innstalert spillet, og alt fungerer forsåvidt glimrende, men etter windows bootlogo, blir pcskjermen svart og maskinen jobber ikke. Ingenting skjer før jeg tar ut cden. Da forsetter den å boote, og pcen starter slik den skal.

 

Noen andre som har opplevd det samme? Det er jo ikke noe stort problem, men pcen står litt tungvint til, så det å måtte ta ut cden hver gang den skal boote for etterpå sette den inn igjen, er noks å irriterende i lengden.

 

Kan det være HL2 cden som er problemet, eller er det Windows som roter ting til? Alle andre spill, cder, dvdfilmer ol. lager ikke krøll ved boot, og ellers fungerer pcen strålende og stabilt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg holdt på å poste at det funker fint her(har også CD versjonen, forhåndsbestillt fra USA), men kom på at jeg har to spillere, og bruker DVD spilleren til spill fordi den er musestille, mens CD-ROMen bråker som et jetfly som tar av.

 

Og DVD brenneren(brenner var det ja...) er ikke boot drive.

 

Så det kan godt hende det bare er noe som skjer med HL2 CDen, som du sier.

 

Det du kan gjøre i så fall, er å gå inn i BIOS og sette det opp sånn at CD-ROMen din ikke er boot drive. Det er jo sjelden man legger inn Windows allikevel. Men da må du jo sette det tilbake neste gang du skal legge inn Windows da.

 

Men det er da et forslag.

Lenke til kommentar

Takker for svar, men løsningen lå ikke der.

 

Dvdbrenneren (den jeg bruker til å spille av spillet) sto som nummer to på bootlist, etter harddisken. Disablet den nå, for å være på den sikre siden.

 

Som sagt booter windows (windows boot logo). Derimot blir skjermen svart etter denne bootlogen, der velkomsthilsen/logg inn skal komme.

Endret av It's me
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...