Gå til innhold

Ixus i 5 mpx eller Ixus 40 ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Først, trådstarters svar forsvant gitt..Han hadde hatt et IXUS i4, og var fornøyd med det, og lurte på om han skulle kjøpe IXUS i5 eller IXUS 40. Dette er et annet kamera enn det du lurer på jello, IXUS 500 er gamle greier. Men finnes da mange flere alternativer enn ixus her i verden?

 

Hva er viktig for dere med digitalkamera? Skriv opp noen punkter begge to, og så kan vi se hva som kan passe :)

Lenke til kommentar

Joda.. jeg hadde et ixus i 4mpx som ble stjålet og skal nå kjøpe nytt. Så lurte jeg på ixus i 5mpx eller ixus 40. Men så kom jeg over sony cybershot dsc-150. Dette virker helt rått. Så jeg tror jeg funnet kameraet jeg leter etter. Hvis ikke noen andre kan overbevise meg om noe annet :) Kameraet må ikke være for stort. Det må være slik at man gidder å ha det med seg.. gjerne i lomma. Og det må være bra utskrifter opp til a4. Og pen fargegjengivelse..

Lenke til kommentar

Jeg har en forkjærlighet for Canon da. Har lånt et powershots50 og ixus 500 for lenge siden og syntes det var knas. Ixus er lekre kamera.

 

Har ventet og ventet på Panasonic sitt fx7 siden sommeren, men har begynte å bli lei. Nå er det kommet, men de andre kameraene er prismessig falt så mye at de utgjør en meget god konkurrent syntes jeg.

 

Har kikket på Casio sine exilim også. Vet egentlig ikke om jeg vil bli noe annet en fornøyd uansett hva jeg kjøper. Jeg er ikke sååå kresen - tror jeg.

Lenke til kommentar

Nå ble det panasonic. Står til lading ved siden av meg akkurat i dette øyeblikket :yes: Føles veldig godt i henda. Og har vel funnet ut at uansett er digkamera blitt nok en forbruksvare. Har vært gjennom 5-6 digkameraer de siste 3 årene. En kul ting er at etter at man tar bilde, kan bilde vises innzoomet slik at man ser om det er helt fokus. Ikke sett før..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...