Gå til innhold

Hva slags MP3-spiller? (Zen VS iPod)


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg vurderer å kjøpe MP3-spiller. Den bør være harddisk-basert, ettersom jeg er i militæret og sjelden får sjangs til å bytte sanger. 4-5 GB er sikkert nok, men det gjør ingenting å ha litt mer plass. Det er viktig å kunne trene med den, uten at den er for stor og klumpete. Det er også fint om den er litt robust.

 

Har sett litt på Creative Zen Micro og Apple iPod mini, og for meg virker det som Apple selger varemerket mens Creative er billigere og har bedre spesifikasjoner. Er det noen grunn til å styre unna Creative sin spiller? Er det eventuelt noen andre jeg bør se på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personlig liker jeg ingen av merkene, men skulle jeg velge ville jeg gått for Creative. Som deg så synes også jeg Apple selger mer et merke, enn en mp3 spiller. Det jeg ikke liker med Creative er at de ikke legger ut drivere på nettet, kun updates. Så hvis du mister driver cd'en er du nødt å bestille ny fra dem, eller skaffe på annet vis. Ingen av spillerene er vel driverløs hvis du skal overføre musikk du kan høre på, noe annet jeg ikke er så begeistret for. Derfor jeg selv gikk for iRiver iHP-120, men den er gjene litt større enn iPod Mini, og ligger litt høyere i pris. Leste også et review som sa at creative hadde spillerne med best lyd.

Lenke til kommentar

ville nesten gått for en standard ipod jeg.

De er jo ikke akkurat store og klumpete de heller, mer bang for the bucks også. Så har du litt mer plass til mp3 samlinga di begynner å vokse.

 

Slik jeg opplever det så virker det som om zen touch har hatt endel kvalitetsproblemer, sjekk ut prisguiden og et par poster i forumet om dette.

Vet ikke om dette taler for for hele zen-serien jeg.

Lenke til kommentar

Jeg simpelten digger Zen micros utseende i svart, synes den banker ipod mini. Men det er smak og behag!

 

Har et par kompiser med Zen extra, og de er storfornøyde, bra for penga er vel kansje rette ordene.

 

Du kan jo også se på denne.. Den er mindre en Ipod Mini, men har til gjengjeld mye mindre skjerm. Har faktisk 2 venner med denne også, og de digger den, du merker jo nesten ikke at den er i lomma;) Den er også billigere en de to andre nevnte!

 

Men som sagt, jeg ville helst tatt Zen Micro i svart:D

 

H.kon

Lenke til kommentar

hovedpunktet mot å kjøpe Creative: du må bruke creative software, selv for å bruke den som en ekstern harddisk. Greit, begge må bruke custom software for å legge inn spillbare MP3 filer, men med Ipod kan du iallefall kopiere filer innpå via explorer...med creative så må du ha en egen explorer fra dem installert på den maskinen du kopierer til/fra...

Lenke til kommentar

Prøv iAUDIO M3 fra Cowon Systems! Jeg vet at den ikke er så kjent og slikt men jeg har den selv og den fungerer utmerket! Det som er digg er at den har "fjernkotroll" som du ka henge i "halsen" på genseren! Ellers er den ikke så veldig stor, og har god batterikapasitet!

 

Den funker ihvertfall bra for meg da! :)

 

Mvh Audun Hagen

 

EDIT: Link til produktet: iAudio Tror de selger den i NAFbutikken (jada det er norges automobil forbund jeg mener :p)

Endret av audhage
Lenke til kommentar

Creative zen Micro er beste spilleren på markedet nå :yes:

Den har utskiftbart batteri og varer nesten evig. Jeg kjøpte en zen usb2.0 for noen år siden. Var best da den kom ut og er fortsatt en av de beste, men batteriet blir jo dårligere får hver gang jeg lader den :no: og denne har ikke utskiftbart batteri, angrer noe kraftig.

Lenke til kommentar
finnes det ikke en movo2 spiller med 4 gb? tåler ikke den en god del mere enn hardiskspillere... Det som er synd med hardiskspillere... tåler få slitt i gulvet og må ha veldig pen behandling... Men movo2 med 4gb er den hardiskbasert? :roll:

Ja, muvo2 er hdd basert.. Tenk deg prisen på 4gb flashminne!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...