Gå til innhold

Gammel PowerBook G3


bono

Anbefalte innlegg

Heisann! Jeg fikk tilbud om å kjøpe en 14" (eller 12", husker ikke helt) PowerBook G3 400MHz med 512 MB SD-RAM og 60GB HD. Han tok egentlig 4000,- for den, men så ble strømadapteret ødelagt (for 4. gang) og han satte ned til 3000,- (dette er jo realistisk da adapteret koster ca. 1200,- på officeline.no). Bør jeg betale så mye for den? Det er OSX på den, og batteriet varer i ca. 10 min.

 

MVH Harald

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har selv en G3 500 MHz, med 384 MB og 10 gig disk. Den gikk fryktelig treigt med den opprinnelige versjonen av OSX, men er slett ikke gal med Panther. Forskjellen i ytelse er faktisk markant. Men det blir jo en ekstra utgift på 1300 kroner hvis den ikke har Panther allerede.

 

Og hvis ikke batteriet varer er det litt dumt, det koster jo 1200 kroner også.

 

Spørs litt hva du skal bruke det til. Hvis det bare er som en "reise-skrive-lese-mail-surfe" maskin kan den være grei. En av mine sønner bruker min til skole-maskin, det er et godt alternativ fordi han fikk Office til utdanningspris. (Ellers hadde det blitt altfor dyrt...)

 

Men en splitter ny G4 iBook koster jo bare 9500 kroner. Da har du DVD/CD-RW drive, Airport Extreme og iLife.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Det som er med pismoen er at den har 1MB L2-Cache på 166MHz, noe som gjør den mye kjappere og mer stabil enn en tilsvarende iBook / iMac. Har selv hatt pismo i mange år og har tilogmed kjørt GarageBand på den uten betydelige problemer. Det å si at pismoen går treigt i OS X er bare piss. Har kjørt alle utgaver av OS X på den uten noen form for problemer. Pismoen er en helt perfekt maskin når det kommer til skriving, men den er selvsagt ikke noe for spilling. Brukte Photoshop CS på den en god stund, og jeg klarte meg utmerket. Dersom man ikke vil spille er Pismoen perfekt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...