Gå til innhold

World of Warcraft Final Stress Test and Open Beta


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
På PvE-serverene: Kan man ikke angripe The Horde om man er fra The Alliance og motsatt?

 

Hva er egentlig den store forskjellen mellom PvP og PvE?

Du har 3 typer landområder; Friendly, Neutral, og Enemy.

 

PvP:

I Friendly er du helt trygg, ingen motstandere kan angripe deg, uten at du angriper dem først, hjelper noen som angriper dem, eller flagger deg selv for PvP (kan gjøres ved å skrive /pvp, du ser at du er i PvP modus ved at skrifta di blir grønn, og du får et lite våpenskjold ved avataren din oppe til venstre... Alle NPC'er er flagget for PvP, som du kanskje har oppdaget).

 

Nøytralt: Alle er flagget for PvP, du er aldri trygg, og du kan angripe fienden når du vil.

 

Enemy: Du kan bli angrepet av alle, men du kan ikke angripe noen uten at de er flagget for PvP (noe de blir hvis de angriper deg)

 

PvE:

Ingen forskjell på territoriumene, du er trygg overalt så lenge du ikke flagger deg selv for PvP. Men I fientlig terrotorium vil du bli automatisk angrepet av vakter og fientlige NPC's (tror iallefall det er slik)

Lenke til kommentar
Nå er vel serverene opp igjen, men jeg sliter med å få connectet....

Samme her, kommer inn - handshaker - også står det success. Så ingenting i 5-10 sekunder - så står det disconnected from server. Dette var server #19 normal play.

 

Kan de ha sperra europa accounts?

 

edit. Stod at det var spillere inne på de ulike serverne... Low population på to servere, resten medium bortsett fra en som hadde high. Brukte East som referanse tid.

Endret av Singularity
Lenke til kommentar

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.a...1&tmp=1#post126

 

serverne burde være oppe nå....2-3 timer nedetid er jo en stund siden nå...

pst = -8 (det stemmer det?)

jaja...får prøve en gang til ....jeg spiller på normal server jeg....når jeg kjøper ekte version tar jeg sikkert pvp, men nå er jeg bare ute etter og teste ting. Syntes det var utrolig mange servere da...er det ikke fare for at noen dør ut og blir kjedlige og bli på etterhvert ? eller er det bare slik siden det er beta ... ?

 

og et wow spørsmål: hvis jeg feks betaler for og lære meg axe skill ....bruker jeg opp noen "hjerne" slots ellerno ? kan jeg max lære meg 3 skills noe....eller er det bare og kjøpe i vei så lenge jeg har penger...Jeg har en axe som jeg har lyst og bruke men det står requirements lvl5 ....betyr det lvl5 i axe da ? fordi jeg er lvl9 så jeg burde kunne bruke den....må jeg bruke den dårlig axe for og kunne bruke den bedre axen ? :p

 

Og hvis jeg har lyst og kaste kniver(eller lignende) må jeg finne en som kan lære meg det før jeg kan gjøre det ? (noen som vet hvor? jeg er troll)

Lenke til kommentar
Neppe, det er sikkert enorm pågang nå.....

Henger på 'Connected' nå med Cancel knappen under. Er det noen som vet hvordan kan få unselecte den servern jeg er på? Den er grået ut nå som 'test 19'. Leita etter en cache fil, men ble ikke klok på det som lå i folderne mine.

Endret av Singularity
Lenke til kommentar

Jeg fikk bare spillt en time i dag før jeg måtte på en teit famile middag :p når jeg kommer hjem så er det seff nøyaktig da de starter maintance :D

 

Noen som vet hvor lenge vi får brukt beta accountene ? helt fram til release 23nov ? De sletter folka/inventory eller får man beholde det om man kjøper spillet (jeg regner med at de sletter)?

Lenke til kommentar
Noen som vet hvor lenge vi får brukt beta accountene ? helt fram til release 23nov ? De sletter folka/inventory eller får man beholde det om man kjøper spillet (jeg regner med at de sletter)?

Ingen som vet noe om dette enda... men jeg er ganske sikker på at vi har MINST en uke igjen å spille. (ingen har vel en Open beta som varer under en uke?)

Endret av apollox
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...