Gå til innhold

korupt grafikk :(


pegg

Anbefalte innlegg

Hei! Etter at jeg kjøpte geforce4ti så fkk jeg et lite problem!! i noen av spilla mine blir det jæveli korupt grafikk! det gjelder spesielt midtown madness2 og noone lives forever også unreal tournament hadde sneven men det ordna seg med en patch. her er noen screenshots: fra no one lives forever: http://www.sharemation.com/pegg/nolf01.jpg og her ett par fra midtown2: http://www.sharemation.com/pegg/mm201.jpg og http://www.sharemation.com/pegg/mm202.jpg jeg har prøvd alt for å få det til å funke, reinstalert windows, prøvd flere nvidia drivere, skrud av fast writes, opdatert via 4in1 drivere men det blir ikke bedre. min hardware er epox 8kha+, tbird1400, 256twinmos ram, Msi geforce4ti4400. Håper noen kan hjelpe meg med å løse problemet! liksom litt kjedelig å ha kjøpt nytt skjermkort til flere tusen åsså virker ikke alt hundre prosent :?:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

sikkert grafikk instillinger i spillet som er litt fucka... hva med å prøve et annet skjermkort?? Merkelige greier.

Kan ikke ødelagt ram på skjermkortet skapet slikt da? Test kortet på en annen maskin. Hvis det er like rart der så er det vel bare å sende kortet tilbake?

 

[ Denne Melding var redigert av: fUsiOn på 2002-05-23 00:23 ]

Lenke til kommentar

Midtown Madness 2 (og 1'ern) er kjent for å ha det problemet med mange av Nvidia sine drivere....du må nesten bare prøve deg frem med flere forskjellige versjoner av driverne.

 

[ Denne Melding var redigert av: dudsi på 2002-05-23 00:25 ]

Lenke til kommentar

jeg har lastet ned den mm2xp patchen men det virker ikke likevel. jeg skal prøve kortet på annen pc i morgen. tror jeg har prøv alle drivere so finnes snart. Jeg tror ikke ramen er herpa siden nesten alle spilla mine funker kjempeflott ,det er bare noen få direct3d spill som har dette problemet, alle opengl spill funker fett. kan det være no galt med directX da tro?

 

[ Denne Melding var redigert av: pegg på 2002-05-23 16:15 ]

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...