Gå til innhold

NewPhone, noen erfaring?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Har sett litt på NewPhone sitt opplegg, ser i første omgang lovende ut for en som bytter telefon ofte. Er det noen som har lest noe eller har noe erfaring med NewPhone, lønner det seg?

 

Utklipp fra mellomste abonnement:

 

Royal. NewPhone Royal er for deg som bruker mobiltelefon daglig i jobben som et viktig arbeidsverktøy. Kombinert med en leieavtale med telefonoppgraderinger gir dette fleksibelt og svært konstnadseffektivt bruk av dagens og morgendagens mobile tjenester.

 

 

Leieavtale - hvordan virker det?

A) Du tegner en 3-årig leie-avtale på mobiltelefon og et abonnement med oss. Du får en månedlig leieavgift som krediteres mot det månedlige ringebeløpet.

B) Etter ca. 11 måneder får du en SMS og en påminnelse om at det er på tide å bytte telefon. Da velger du blant "high end og best i test modellene" som løpende presenteres på våre hjemmesider.

C) Etter det byttet forsetter vi å kreditere også de neste 12 månedene, for igjen å tilby deg å bytte i en ny telefon og starte en ny 12 måneders periode med krediteringer.

D) Ved hver fornyelse forlenger vi vår leieavtale med samme periode som vi har kreditert.

Det betyr at du kun har betalt 2/3 av hva den sist uttatte mobilen koster om 4 år. Den betalingen kan skje ved at du leier mobilen ytterligere 24 måneder eller ved å løse den ut. Selvsagt vil vi at du fortsetter som abonnent hos oss. Vi bytter telefon hvert år så lenge du er abonnent, slik at du slipper å tenke på noe annet enn hvilken type mobiltelefon du ønsker deg neste gang.

 

Link: http://www.newphone.no/

 

 

KT

Endret av ADSL768/128
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...