Gå til innhold

problemer med 9600pro fireblade


Zero dud

Anbefalte innlegg

:cry: har et Ati 9600pro fireblade. som jeg ikke ¨får til og fynke som det skal. kan ikke spille noen spill eller noe sånt. windows er full i streker(artifakts) noen som har noen tips på hva jeg kan. Har sjekket det er ikke varme problem siste jeg prøvde var en zalman kjøler:D og har også prøvd VGA kjøler. er samme problem der.

 

 

Ram er en samsung 316 k4d263238-6c2a det står det på rambrikker. kjøre orginalt på 499,5core og minne 324mhz. noen sier dette er uvanligt. men jeg har ikke gjort noe me det! er ikke flasha eller clocket. please hjelp meg :hmm: får kje spilt en gang og jeg har sykt mange nye spill som skal testes :!:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hei det er mitt kort det snakkes om her. det var bare en kompis som la inn posten.

ja jeg har hatt tanken om å formatere men vi testa jo kortet på hans pc også å samme problem var der. så jeg har en stygg mistanke om at kortet er dødt.

jeg har også ett 9600se som det er massse farge feil på . det lurer jeg på om jeg skal sende til bake til komplett så får di se på d.

Lenke til kommentar

Jeg har samme kortet og for noen dager siden klikket det totalt. Nå er det så fullt av artifacts at det går ikke an å se noe på skjermen. Tenkte jeg skulle oppdatere biosen, men hvordan skal jeg klare det når jeg ikke ser noenting? må kanskje skaffe meg et pci skjermkort imens jeg prøver å finne ut av problemet.

 

Kortet er voltmoddet og har satt på kjøleribber på minnet og en bedre gpu kjøler, men dette skal vel ikke kunne forårsake at det oppstår artifacts?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...