Gå til innhold

Oppsatarts hjelp


Anbefalte innlegg

Jeg får snart den nye pc'en min, men jeg må bygge den selv og lurer derfor på hva som egentlig skjer når jeg starter den opp for første gang. Om noen kunne gitt meg en trinn for trinn veiledning om hva og hvordan man gjør dette ville det ha vært fint.

 

Delene består av et Chieftec Dragon kabinett, MSI K266A-PRO2-RU hovedkort, XP 1700 prosessor, Apacer 2x256 DDR RAM, MSI GF3 TI200 grafikkort, Jensen ISDN data easy modem, Jensen Fast Ethernet Adapter og en IBM 60GPX 61GB harddisk.

 

Noen som kan hjelpe meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel standard for meg er at HD lampa ikke lyser og det gjør ikke power lampa heller. Greier aldri å få koble de rett på HKet :) Men men, er ikke så farlig det.

 

Uanz, er alle kabler riktig satt osv så vil maskinen starte som normalt. Sett i PC-speaker kabelen før du starter slik at du hører om maskinen piper slik den skal eller om den gir en feilmelding, du finner hva de forskjelige kodene betyr i manualen. Lurer på om ikke hovedkortet ditt har et lite display hvor det står hvordan bootinga går.

 

Når maskinen starter helt fint gå inn i BIOS og sett CD-ROMen til 1st boot device slik at du booter til CD(i CD-ROMen har du selvsagt en bootbar CD med OSet du skal ha på). Så er det bare å boote til CDen og starte installasjonen av OSet.

 

Alt om hvordan du skal gjøre dette står i manualen din så det er bare å lese(lurer på om jeg fikk med manual til HKet mitt. Det må nesten sjekkes ;)).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...