Gå til innhold

SubnetLAN i Ullensaker


Anbefalte innlegg

IKT ved Jessheim VGS (jeg går der) arrangerer et LAN nå.

www.SubnetLAN.org

vi har plass til 160 deltagere. er du ifra akershus/ullensaker og har lite å gjøre helga 5-7 november, er dette absolutt et bra alternativ til en dårlig film hjemme sammen med bamsemumsposen.

det er ikke mye aktivitet på forumet vårt, men det er grunnet deltagere er slappe med slike ting. samtlige som er aktive med dette i klassen vår er på forumet flere ganger i timen, (vi går IKT, er alltid for PC) så har du noen spørsmål direkte til oss spør der.

ellers kan dere sjekke ut irc kanalen vår, #subnetlan @ quakenet.

vi bruker www.partyticket.net for billett regging

 

relativt lite LAN, men vet om flere i området her (fenstad, brårud, lørenskog osv) som er aktive på forumet, som kanskje får interresse av dette.

siden vår er ikke 100% ferdig enda, fordi enkelte andre ting er blitt prioritert. men all tekst er skrevet, trengs bare å lastes opp.

 

kan bruke noen ekstra linjer på å skryte av en sponsor, nemlig Dlink. takket være dem får vi kjørt 2Gb opp fra hver bordswitch opp til en Gb core, pluss egen Gb switch for våre gameservere

 

her bruker jeg noen linjer til, på internetten vår.

vi har per dags dato bare tilgang til skolens 2,3Mbit SHDSL, noe som absolutt er i tynneste laget. vi er imidlertid i kontakt med en annen ISP ang en 8Mbit linje. dette er fortsatt tynt, men det får holde.

vi var også i kontakt med banetele, bare for å høre hva dem kunne tilby oss. før dem fikk vite hvor store vi var, nevnte dem Gb linje da, som dem "pleide" å levere til LAN's. da var det snakk om rett i overkant av 100 000,- for en helg

så det er snakk om en del penger for TG og OL og diverse andre LAN's som har dette (om det er det)

Endret av Dimensionx
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...