Gå til innhold

OCS og justerbar 3.3v rail


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har litt lyst på "ram boosteren" til OCZ. I korte trekk muliggjør den høye volt instillinger på rammen som blir trukket fra 5v railen.

 

 

Så såg jeg på ocz psuen som er ukens tilbud på netshop. Den har justerbar 3.3v i intervallet 2,8-3,8v. Spørsmålet er da, kan jeg bare kjøpe denne psuen og bruke justeringsmuligheten til å øke ram volten eller kan jeg ødelegge andre ting (utenom minnet) ved å stille 3.3v for høyt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er 2 forskjellige produkt. Jeg ønsker jo bare å øke volten til minnet. Minnet går på 3.3v railen til vanlig.

 

Ram booster er et eget produkt fra ocz, vet ikke hvorfor den trekker strøm fra 5v railen men poenget er at man kan justere ddr dim volten fra 2.8-3.8 når man bruker den.

 

 

 

Hvis den psuen gjør samme jobben vil jeg jo heller betale 1200 for den og få en skikkelig strømforsyning enn å betale 500 for ram boosteren. Dette er ddr boosteren: http://www.insanetek.com/index.php?page=oczbooster

Lenke til kommentar

Om du endrer 3.3V railen så vil ikke det hjelpe noe. For Volten på minnet stilles gjennom BIOS og da med en rar form for motstand. Eller :ermm: ..... ble litt usikker nå. Men du bør være litt forsiktig med å endre 3.3railen uannsett. Mye av komponentene på hovedkortet går på nettopp 3.3V og det kan være utrygt å endre den. Anbefaler heller å kjøpe den Ram boostern

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...