Gå til innhold

Hip Hop-tråden - les reglene


ehs5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nja, det va nok Ganxta Nip og Brotha Lynch Hung som starta det hele på 80-tallet, så kom Gravediggaz og gjorde det kjent, men Russel simmons promota det med Def jam records på starten av 90.tallet når de hadde hard konkurranse mellom the west-coast og death row records, som var mye mer poppulært da en east-cost rap var.

Lenke til kommentar
Nokon som veit når denne blei laga?

 

http://www.youtube.com/watch?v=YOEsF_ZWRzM...0M.L.%20Walters

Premo som står bak beaten? Sjekk Wiki over sanger han har laget, er en liste over det et sted, om ikke der så andre steder.

 

Jakotech: Kunne du ha tatt deg tiden til å anmelde hip hop-album en gang?

9073387[/snapback]

 

Det er ikkje lysten som held meg tilbake frå å anmelda hip hop-plater, men det er ikkje så alt for mykje me får inn. Me får ikkje lov til å anmelda plater som me får tak på ulovlege måter, og når det ikkje er altfor mykje penger i å skriva anmeldelser så er det ikkje så veldig aktuelt å kjøpa inn masse musikk berre for å anmelda det. (Sjølv om eg gjorde det når Tungtvannplata kom i fjor vår.)

 

Personleg så skulle eg gjerne sett både T.I. og Pharoahe Monch-platene anmeldt til no i sommer. Men eg skal prøve å til anmeldelsar på både Common og Talib Kweli denne måneden.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...