Gå til innhold

MSI GEForce 6800nu problemer...


Jonas 90

Anbefalte innlegg

Jeg har da bygget meg en pc'e, alt ser bra ut med koblinger og sånn, skjermkortet har strøm og ligger i AGP porten eller hva det nå heter....

Men når jeg starter opp pc'en med windows xp home'cd'en i pc'en så viser det ikke noe bilde på skjermen. OG da er det vel noe gærent med skjermkortet. Har LCD skjerm fra philips 17 tommer, og jeg har skjermkort fra MSi typen GeForce 6800nu.

Hva skal jeg gjøre for noe, en kamerat sa til meg at kanskje skjermen din ikke tåler skjermoppløsninga som satt på skjermkortet og derfor vil det ikke vise seg noe bilde.

Hva skal jeg gjøre? noen som har noen alternativer på løsninger?

Endret av Hestetun
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har du muligheten til å prøve en annen skjerm da? Sitter kortet godt i AGP porten og du har satt den klipsen som sitter i AGP porten på plass slik at den klemmer skjermkortet godt til AGP porten!

Jeg har prøvd en annen skjerm, men av samme type da...hehe. Har prøvd en projektor, men det skal da vel ikke gå. Skjermkortet sitter godt i AGP porten, og klipsen er på.Jeg kan prøve en LCD skjerm som er 19 tommer, men det tar litt tid ass, vil prøve noe annet for å være helt sikker ass.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...