Gå til innhold

Hva hadde dere syns om Starcraft med ny grafikk?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

W3 er også på WCG... Etter alt det jeg har fått med meg :ermm: Men du som sier at Warcraft har så mange bedre kvaliteter enn SC, det kommer helt ann på hvordan du ser det... Warcraft blir nesten litt RPG likt i og med at du kan få helten til å bli bedre etter hvor mye den slåss... I WC3 er det ikke bare units/kontroll som avgjør kampen, helter snur ofte helte kampen... Ihvertfall når de får ultimate ;) Forskjell på å ha en paladin på level6 og en Archamge på level6.. Paladin er det beste hvis du er i slutten av en jevn kamp, for da ser du bare *poff* så har du 6 friske og raske knight's... I motsetning til en AM på level6 som har 'Mass Teleport' :ermm: Så i en slik situasjon: Paladin: Vinne kampen. Archmage: Flykte fra kampen og risikere å tape..

Lenke til kommentar
Søk på google, din slask.

 

Det spilles jo store turneringer i Asia (korea, japan osv.) i Starcraft med wc3 grafikk, trodde da alle visste det fantes hvertfall :dontgetit:

Slask... hehe... late person er vel rett sjargong... men ok

 

Google away

 

EDIT: Finner ingen fulle mods... bare models og stuff...

Endret av Odland81
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Blizzard er kjent for godt håndverk og det å ta tiden til hjelp. Blizzard har ønsket feedback fra fans på hvordan de vil at sc2 skal bli. Det er et klart hint om at noe er på gang, men de har ennå ikke annonsert spillet så det ligger nok ennå noen år fram i tid. WOW og sc ghost vil nok også være i veien for en oppstart på sc2. Jeg tviler på at vi noen gang kommer til å se "oppussede" blizzardtitler. Diablo 3 kommer nok, men jeg er temmelig sikker på at det blir etter sc2.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...