Gå til innhold

Til www.hardware.no !!


Anbefalte innlegg

Jeg ser at dere ønsker at brukerene skal bidra til å holde prisindexen oppdatert. Dette er forståelig, ettersom det må være ganske mye arbeid å holde den oppdatert.

 

Mitt forslag til dere er å være litt frempå og be webshoppene holde den oppdatert, og sende inn prisendringer jevnlig, nye produkter etc.

 

Jeg tør ikke engang tenke på hvor mange tusenlapper som har tatt veien via hardware.no før de har havnet i webshoppen...! Dere er den ledende veiviseren for kjøp av hardware i Norge, og det bør webshoppene respektere! Begynn å skrive mail til dem nå!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er mange gode poenger her men vi holder på med alt dere skisserer allerede :smile:

 

Jeg har selv vært i kontakt med ca 70 nettbutikker for å få de med i prisguiden (krever et samarbeid) og for å få de med på direktelinking (krever en fornuftig butikløsning hos nettbutikkene). Vi har fått med 5 nye butikker den siste uken og flere kommer.

 

For de som har prøvd fritektssøket så vil dere se at det er mange flere produkter en del ferdige søkene. Personlig bruker jeg nesten bare fritekstsøk. Mye raskere og en finner det en vil etter litt trening :smile:

 

Så for å svare på noen av spørsmålene direkte:

 

<<<<<

CAiTiFF:

 

Mitt forslag til dere er å være litt frempå og be webshoppene holde den oppdatert, og sende inn prisendringer jevnlig, nye produkter etc.

<<<<<

 

Alle prisene våre oppdateres daglig og det skjer automatisk.

 

 

 

Dipso:

 

Hvis drere kunne ha fastlagt en mal for hvordan data fra webshoppene skulle submittes kunne det være engelt for dem å generere en prisliste-fil som de sendte rett til dere...

 

<<<<<

 

Det er det som gjøres nå :smile:

 

 

Det som ingressen gikk ut på var at hvis det er noen produkter som ikke er lagt inn i prisguiden så er det muligheter for dere og for butikkene å legge de inn selv :smile: Det var poenget ikke noe mer... Ellers har vi lagt til en handlevognsfunksjonslitet slik at en kan se hvor det er billigst å kjøpe flere produkter samtidig. F.eks. hvor er det billigst å kjøpe P4 1,7 GHz, 2x256 MB rambus og et hovedkort. Så vil en få en liste over de butikkene som har alt og hvem som er billigst samt hvem som mangler en av varene!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Quote:


On 2001-11-29 09:00, Dipso skrev:

Dette er jo kjempe bra! :smile:


 

 

Ja, det begynner å bli bra. Vi jobber hele tiden med å forbedre tjenestene våre slik at de blir bedre for alle brukerene våre. Dog er det ofte slik at mange gode ideer kommer fra brukerene våre og det setter vi veldig stor pris på. 150.000 hoder tenker bedre enn våre 50 :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...