Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bilstereo til Russebil


Rico Rahl

Anbefalte innlegg

Hei, vi hadde tenkt oss å sette inn et anlegg i russebilen vår, vi har et lydbudsjett på rundt 7-8 lapper, og da har vi spiller fra før, så vi lurte på om det var noen hjelpsomme sjeler som var så vennlige å sette opp et forslag til anlegg for oss.

 

Trenger Sub, Høyttalersett framme (fører), Høyttalersett bak (baksete), og forsterker(e). Og selvsagt kabler og eventulle ledd (Y-ledd) hvis det trengs. Hva må vi eventuelt ha av ekstra batt, kondensator osv. (Tror vi kan lure dette på en annen del av budsjettet, så det trenger ikke være med i prisen.)

Vi har heldigvis litt fingerferdige foreldre, så kassebygging osv, skal nok gå bra, men litt erfaringer og råd, tas imot med takk og bukk!

 

Ettersom dette er et russeanlegg er nok harryfaktoren høy. Dvs. Volum er viktigere enn ren lyd. Og det skal helst være tøffest mulig.

 

Takker for alle forslag som måtte komme.. :roll:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Soundstream Xtream 6.5" 3 veis x4 = 2360.

Forsterker for å drive disse; DynaBel BF604, 4x60W RMS. = 1798,-

Sub: 4 DynaBel db 12" = 1494 i pakke.

Forsteker til disse:Soundstream Xtream XTA600.2 =3590

 

Samlet sum: 9242,-

 

Det finnes forhandlere som kan skaffe dere alt dette på ett sted, og da kan det sikkert vanke kvantumsrabatt ;) Sjøl vet jeg om to stk, en her på forumet, sfh, og en annen som holder til i Møre og Romsdal. Nå ser jeg ikke av infoen hvor du holder til, så det blir litt vanskelig å tipse om andre enn de jeg kjenner til for øyeblikket.

 

Forsterkere og suber er perfekt avstemt mhp effekt, og coaxene vil gi nok av trøkk. Oversteg budsjettet litt, men siden dette ikke burdte kreve kondensatorer så vil det gå bra. Ethvert oppsett som krever kondis, har også masse utgående effekt, noe som igjen koster mer.

 

Tilslutt: Ikke la dere lure av "plastic fantastic" produkter. Tross alt skal dere spille hele russetida og ikk oppleve at hele stasen går opp i røyk første dagen ;)

Endret av Jalla
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...