Jump to content

Rico Rahl

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Rico Rahl

 • Birthday 07/18/1986
 1. Tror nok det meste i pcen trekker strøm fra psuen < Men støtter tanken din, tenk hvis man kunne kjørt sli 8800 gtx uten å tenke på strøm
 2. Mener du den her: http://www.mamut.com/dynabel/subdet88.htm Skjønner ikke at det her ikke går Men hvis du leter etter en forsterker som du skal bruke på et høytalerpar som du har ferdige vil jeg anbefale deg å kjøpe en ekstern stereoforsterker + overgang fra 3,5 mm jack til RCA Ser du nevner høytalere, ikke elementer Kanskje en CAMBRIDGE Azur 340A Integrert forsterker til 1,8 k eller NAD C325BEE Integrert forsterker til 3,8 k Se hva du har råd til og gi oss litt rammer
 3. Dårlig forsøk på en morsom tråd... hehe
 4. og kanskje bytte hovedkort til et med et annet brikkesett... kanskje p965 ellerno
 5. Gå for lga 775(intel core2duo) og dual Asrock hovedkort, som nevnt tidligere tar det ddr og ddr2, pci-e og agp... Det blir nok fin fin kontomaskin det... gå for en e6300
 6. Jeg vil bare si fra at euPod ikke fjerner volumsperra, den gjør akkurat det samme som man gjør i iTunes, bare at den gir alle sangene ny volume tag på en gang.. Liksom 1 sek.. superknall er det..
 7. same here, jeg har mistanke om at det er en innstilling i routeren min som føkker fildeling, men siden jeg ikke har passordet til den er jo det umulig å sjekke... !"!""#¤%"#!%¤!&!#¤ f**tefa*n
 8. jeg har akkurat samme poblemet, skrudd av alt med firewall osv.. men jeg får det fortsatt ikke til å funke..
 9. Ingen som vet hvordan denne funksjonen kan stoppes?
 10. hehe... answer the problem... det går jo det, men jeg vil ikke bli logga på uansett.. jeg kommer jo på når ikonet blir trykket på liksom.. DET MÅ BORT!!!!
 11. Ingen som har noen svar på dette, messenger må starteautomatisk, ellers klarer ikke lillesøster å finne tak i det.. men jeg vil ikke logges på automatisk liksom.. Bare automatisk påloggingsfunksjonen som må vekk!
 12. Jeg lurer også på hvordan man skal gjøre dette, copypod tar jo bare 400 sanger om gangen, hvis man ikke kjøper, finnes det ingen andre løsninger?
 13. Hei, vi hadde tenkt oss å sette inn et anlegg i russebilen vår, vi har et lydbudsjett på rundt 7-8 lapper, og da har vi spiller fra før, så vi lurte på om det var noen hjelpsomme sjeler som var så vennlige å sette opp et forslag til anlegg for oss. Trenger Sub, Høyttalersett framme (fører), Høyttalersett bak (baksete), og forsterker(e). Og selvsagt kabler og eventulle ledd (Y-ledd) hvis det trengs. Hva må vi eventuelt ha av ekstra batt, kondensator osv. (Tror vi kan lure dette på en annen del av budsjettet, så det trenger ikke være med i prisen.) Vi har heldigvis litt fingerferdige foreldre, så kassebygging osv, skal nok gå bra, men litt erfaringer og råd, tas imot med takk og bukk! Ettersom dette er et russeanlegg er nok harryfaktoren høy. Dvs. Volum er viktigere enn ren lyd. Og det skal helst være tøffest mulig. Takker for alle forslag som måtte komme..
 14. altså, det er inngangene til høyttalerne du snakker om, men siden det er forsterker i suben, så er det ikke sånne kontakter ut, det er bare tre pc-kontakter, en gul en grønn og en rosa, og jeg vet ikke hvordan jeg skal konverte disse..
×
×
 • Create New...