Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Bare koble til med èn linje med ISDN


Anbefalte innlegg

Heisann, har hatt èn pc tidligere, men nå har jeg satt opp en til med isdn -internettilkobling. Den jeg vanligvis har brukt før har hatt et nr som tilhører internett-abonementet, den kobler til med 64kbps når den går på nettet.

Men når jeg kobler til den andre pc-en jeg har satt opp nå, så kobler den til med 128kbps, dvs at den bruker begge linjene(?) Den andre pc-en jeg satt opp har forøvrig et annet tlf-nr (21405060).

Jeg kikket litt igjennom instillingene, for å se om jeg hadde et alternativ til å bare koble til med den ene linjen, men fant ikke noe.

 

Det jeg lurer på er hvordan får jeg den nye pc-en til å bare koble til med èn linje (64kbps)? Jeg trodde at jeg måtte gi den 2 tlf-nr'e for at den skulle koble til med 128kbps(?)

 

 

EDIT: En annen ting som er litt rart, er at selvom jeg har den ene pc-en koblet til med 128kbps, så får fortsatt den andre koblet til med 64kbps.. - 192kbps

Endret av f00b
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har ingenting (som regel) å si hvilke(t) nummer du ringer fra, det du må gjøre er å endre tilkoblingen din, og bare bruke en av kanalene når du kobler til.

 

I XP: gå på start-menyen -> koble til -> vis alle tilkoblinger

høyreklikk på den koblingen du bruker for tilkobling til internett og velg Egenskaper. (du burde finne veien selv om du kjører engelsk versjon)

 

Der burde du se ganske greit hvordan du "unchecker" en av isdn-kanalene.

Når du har gjort dette skal du ha 64kbps.

 

Slik gjør iallefall jeg det, så får vi håpe at dette er til hjelp for deg.

Lenke til kommentar

Har funnet ut hvordan man kobler til med èn linje (på en annen pc), men det fungerer ikke her :(

 

Sånn det er nå så kobler den til med 128kbps, men telefonen fungerer fortsatt, dersom jeg kobler til med den andre pcen også, slik at begge pcene er koblet til å fungerer ikke telefonen, logisk nok..

Tingen er at dersom jeg bare kobler til med den ene pcen med 128kbps, og laster ned noe, og hastigheten går over en viss hastighet, så går den automatisk over til 2 linjer.

 

Så siden det praktisk talt er umulig å få denne greia til å gå på 64kbps, finnes det noe program som gjør slik at jeg ikke kan overstige f.eks. 8k/s i nedlasting? For da ville jeg sluppet at den automatisk gikk over på 2 linjer.

 

Om ingen har et annet tips?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...