Jump to content
Sign in to follow this  
Intel Zevz

Trenger X800hjelp med flash/dos fort

Recommended Posts

Jeg skulle flashe x800pro vivo til 16 pipes men.....

 

Når man går inn i Atiflash å skriver commanden

 

atiflash -p 0 ATI.X800PROVIVO16P.256.Samsung16.bin

 

Da får jeg 0 adapter :hmm:

 

Skal det ikke stå noe annet en 0 adapter??

Ivedfall blir ikke de 4 siste pipelina åpnet.

Det står bare 12 activate pipe i ATItool.

 

jeg har lagt biosen og Atiflash på floopy disken.

mangler jeg noe??

Jeg har lest guiden på

 

http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/34

 

Trenger RASKT SVAR :ohmy:

Share this post


Link to post

Er det den modda utgaven av ATIflash du har? Hvis ikke så vil ikke flashen virke. Bruk den modda versjonen (har ikke noe link dessverre). Eller gigabyte sitt flashverktøy til å flashe gigabyte biosen.

 

Les denne liksom. Står på de første sidene. http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=263952&st=0

 

Med gigabyte sitt verktøy måtte jeg ha a:\biosnavn forresten, hvis jeg ikke husker feil.

Share this post


Link to post
hvis du har fulgt alt som står i guiden burde det ha funket hvis ikke hvet ikke jeg

Jeg har fulgt hele med punkt å prikke men .... :dontgetit:

 

Det jeg trenger er en link eller en bedre forklaring

vil gjerne høre om folk

som har gjort dette og deres

erfaringer

Share this post


Link to post

hmmmm

jeg har gjort litt tester her og

den finner 0adapter uansett hva :dontgetit:

Når man flasher skriver man:

 

atiflash -p 0 newbios.bin

men skal man ikke skrive noe annet enn 0???Det er jo

antallet av adaptere man oppgir ikke sant??

Share this post


Link to post
hmmmm

jeg har gjort litt tester her og

den finner 0adapter uansett hva :dontgetit:

Når man flasher skriver  man:

 

atiflash -p 0 newbios.bin

men skal man ikke skrive noe annet enn 0???Det er jo

antallet av adaptere man oppgir ikke sant??

bruk denne flashrom http://www.techpowerup.com/articles/100/im...flashrom16p.zip

 

og bruk kommandoen "flashrom -f -p 0 navnetpåbios

 

husk at navnet du gir bios.rom / bios.bin ikke kan ha mer enn 8 karakterer før .rom /.bin

 

dette er iallefall min erfaring etter masse testing frem og tilbake.

har svetta endel.. hehe :thumbup:

Edited by mariuski

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...