Jump to content
Sign in to follow this  
bOMS

Noen problemer ved bytte av kabinett og system

Recommended Posts

Hei, har noen problemer som jeg har kommet bort i og lurte på om noen kunne hjelpe meg?

 

Problem 1:

Hvordan flytte S-ata disker som er koblet opp i Raid til ny maskin? Det jeg lurer på er egentlig hva må jeg passe på for at de skal virke i den nye.

 

Problem 2:

Jeg har et nytt K8N-E Deluxe hovedkort og skal bruke S-ATA til boot disken min. Problemet er at man trenger en diskett for å legge inn drivere når man instalerer windows og de følger jo selvfølgelig ikke med på diskett når jeg fikk hovedkortet. Noen gode forslag til å løse det?

(dette problemet er løsbart med å flytte diskettstasjon til gammel maskin, installere windows der først for så å legge drivere over på diskett, men vil helst ungå det.)

 

Spørsmål 1:

Jeg har en Zalman kobbervifte og lurte på om man kan bruke cool'n quiet med den eller bør man bruke Asus Cool (eller hva det nå het). Er nemlig litt usikker på om Cool'n Quiet virker med annet enn orginalvifter.

Share this post


Link to post

OK nå har jeg klart å lage meg en diskett med drivere. Men det viktigste problemet mitt er hva kan jeg gjøre feil når jeg skal flytte disker i RAID 0(det er den hvor man legger striper er det ikke ? Slår sammen to disker)

Share this post


Link to post

OK, da har jeg i og for seg løst mitt første problem også. Men det innebærer egentlig bare flytting av filer over på noen andre harddisker, og er vel egentlig ikke det jeg hadde planlagt å gjøre.

Hvis noen har et tips eller to om hvordan man flytter harddisker i raid uten å gjøre feil tar jeg fortsatt gjerne imot tips

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...