Jump to content
Sign in to follow this  
JVD

Min Shuttle SN85G4V2 og den's problemer...

Recommended Posts

Min oppsett er :

Shuttle SN85G4V2

Amd64 3000+

1GB Corsair PC3200 (Value)

Sapphire Radeon 9800XT

NEC DVD RW 3500

WDC 200GB IDE 8MB Cache 72000rpm (disken er delt opp i 2, 30GB/160GB)

 

1.maskinen sliter med å oppdatere winamp playlisten (lægger)

2.når jeg spiller en film i ca 10min så begynner den å hakke!

3.noen ganger får jeg bluescreen når DC++ hasher filene.

4.mic utgangen funker ikke, men lyd utgangen funker helt fint.

 

og Windows viser at CPU kjører på 1.99Ghz når den egentlig skal kjøre på 2.0Ghz

 

Har oppdatert bios... med winflash. Har installert nye chipset drivere.

 

Har ikke gjort mye i bios, men tar gjerne imot tips.

 

Trenger desperat hjelp.

 

Mvh JVD

Edited by JVD

Share this post


Link to post
Da høres det ut som et varmeproblem. Prøvd å remontere CPU-kjøleren?

varmen ligger på 46-56 grader. kanskje det er rammen?

Share this post


Link to post
jeg har ikke hatt muligheten til det. men skal prøve å få tak i ny minne.

Du kan jo sende en mail til sjappa du kjøpte delene fra og spørre om hva de tror er galt.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...