Jump to content
Sign in to follow this  
kemper

Nokia 6260 vs SE S700

Recommended Posts

Hvilken av disse mobilene er best og hvorfor? Skal ha meg ny telefon snart og det ser ut til at det blir disse det står mellom. Jeg har lyst på en mobil med mp3, radio, et greit kamera, minnekort, gode spillmuligheter... Og så lurer jeg på hvor viktig det egentlig er å ha symbian? Vet at 6260 har det, og ikke S700...

Edited by kemper

Share this post


Link to post

Det er nettopp det jeg lurer litt på. Er ikke så "inne i" hva symbian innebærer? Hva er fordelene ved det? Dessuten er jo prisforskjellen mellom de to telefonene på 3000 kr, har jo litt å si det og...

Noen som har en link til en test av 6260 forresten?

Share this post


Link to post

Med symbian kan man installere all slags programmer. Symbian er kjempemorsomt og ha og veldig nyttig. For eksempel hvis du ikke har stoppeklokke på mobilen er det bare et finne et program som har det og så installere det. Du skjønner det når du får symbian, man får sinnsykt mange muligheter. Et annet eksempel er programmet smartmovie som lar deg se på videoer i på mobilen i kjempebra kvalitet. Hadde jeg vært deg hadde jeg valgt 6260 da den er 3000 billigere og i min mening mer for pengene enn s700. Og folkens jeg sa min mening så ikke begynn å argumentere og all shait. Hvis du har tenkt deg å kjøpe en 6260 så må du være forberedt på å lade den hver natt da den ikke har så veldig bra standby-tid.

Edited by Simen_1987

Share this post


Link to post

6260 har symbian og støtter mmc kort som støtter lagring på 1gb maks. Den har også fornuftig klapp hvis du skjønner hva jeg mener (synes e700 er litt teit der)

 

Når jeg så nokia sin så var jeg sikker. Blir nokia igjen :(

Share this post


Link to post

Hah? Ikke mer?

Drit fett! Da blir det vel en slik?

Har den kommet ut enda eller?

 

EDIT: Den hadde ikke kommet ut enda nei :(

EDIT2: Da har jeg ihvertfall noe å glede meg til :thumbup:

Edited by Skomaker

Share this post


Link to post
:thumbup: Gå for nokia 6260.. Den er best.. Rene kontoret! :w00t: Eg hadde tenkt å kjøpe nokia 6600 først, men no trur jeg at eg kjøper 6260. De er en ting jeg lurer på når det gjelder 6260: kan du bruke di samme programmene og spillene som du kan bruke på 6600? :hmm::roll::thumbup::w00t:

Share this post


Link to post

Ja, den lave standbytiden bekymrer meg litt med nokiaen. Når man først lager en slik mobil kan man vel klare å få med et batteri som matcher resten av telefonen? Hadde gledelig betalt noen hundrelapper mer for et bedre batteri.

 

Vil spillene på 6260 være i samme klasse som spillene til S700? Har hørt at man kan få ganske fete spill til S700, men har ikke hørt noe om det ift 6260..

Share this post


Link to post

Begynner og bli lei av min T630 nå.. Tror jammen jeg skal gå for en Nokia 6260!.. Tenk det.. Nokia igjen!.. mwaha.. Men den gir mye mer for pengene enn K700i som koster nesten det samme!.

 

Standby-tiden på 6260 var litt crappy, dog.. men jeg lader stort sett hver dag uansett om jeg trenger det eller ikke.

Share this post


Link to post
Ja, den lave standbytiden bekymrer meg litt med nokiaen.

Man kan jo håpe at de har begynt å bli litt ærligere når de oppgir standbytid, og at den faktiske standbytiden ikke er så mye dårligere. Det har jo vært vanlig å overdrive en smule i spesifikasjonene. Men dette er sikkert bare ønsketenkning.

 

Forøvrig må vel de store, fargesprakende skjermene ta sin del av skylden for lav batterilevetid (selv om de neppe har mye å si for standbytiden). Hvis da telefonen ikke skal bli tung som en blyklump, så er det naturlig at batteriet varer kortere.

Share this post


Link to post

Trur egentlig jeg har bestemt meg for å kjøpe 6260, selv om batteriet er litt svakt. Kan jo bare kjøpe et ekstra batteri til 300kr som man kan putte i lomma hvis man trenger batteri for flere dager. Når S700 er 3000kr dyrere har man råd til et ekstra batteri for 300kr ;)

For øvrig noen som vet om menysystemet kommer til å være som på 6230 eller om Nokia endelig har begynt å tenke litt nytt her?

Share this post


Link to post

For øvrig noen som vet om menysystemet kommer til å være som på 6230 eller om Nokia endelig har begynt å tenke litt nytt her?

6260 kjører symbian og vil da ha mye bedre menyer enn 6230

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...