Jump to content
Sign in to follow this  
Decoman

"Eksterne" stasjoner som forsvinner fra utforsker

Recommended Posts

Det har irritert meg lenge at det er så mye tull med min eksterne harddisk. Håper at dere kan hjelpe med et par ting som jeg lurer på.

 

1) En eller flere partisjoner og ekstern cd-brenner vises ikke i windows utforsker (xp pro) og jeg er lei av å ta system restore for å få dette til å vises igjen.

 

Hvordan kan dette repareres på en enkel måte? (er det noe galt med MBR?)

 

(jeg har som Maxtor rådet om, å ikke ha harddisken koblet ved på kald boot, likevel hender det at partisjoner forsvinner)

 

2) Hvis jeg i windows kobler på cache for min eksterne harddisk, noe som gjør at jeg må bruke "safele remove hardware" ikonet, så får jeg meldig om at stasjonen er i bruk og at meg må prøve igjen senere. Dette kan jeg ikke forstå, for det er ingen synlig aktivitet og jeg skal ikke ha hatt en fil fra harddisken åpen i windows (så vidt jeg vet). Hva skyldes dette tro?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...