Jump to content
Sign in to follow this  
Snewton

Ikke tilgang til mapper etter flytting

Recommended Posts

Etter mislykket biosflashing og mye om og men er nesten alt på skinner igjen, MEN:

 

- på den ene disken får jeg noen ganger problemer etter jeg har flyttet en mappe, den blir "ikke tilgjengelig". Egenskaper viser at mappen plutselig er tom, og at den blir skrivebeskyttet (lar seg ikke endre).

post-104-1095365529_thumb.jpg

Edited by Snewton

Share this post


Link to post

Noen som har en idè om hvorfor problemet oppstår, og hvordan fikse det?

 

Dette skjer hver gang jeg flytter en mappe (drar og slipper) eller klipper og limer. Kopiere går derimot fint...

Share this post


Link to post

Edit: Funker det enda ikke?

 

Problemet oppstår fordi blant MS får kjeft for å ha for dårlig sikkerhet, og derfor må finne løsninger som i de fleste tilfeller målløse drittunger med et sterkt behov for oppmerksomhet står bak.... I andre tilfeller er det profittjagende konkurrenter og/eller den nysgjerrige nabokona som har skylden....

 

Med andre ord: Din snail-mail postkasse er ditt ansvar, så du kjøper en lås til den om du har nysgjerrige naboer. Om noen allikevel bryter seg inn er det fremdeles ditt ansvar, og du må kjøpe en bedre lås. Postverket har i allefall ikke skylden. Gjelder det ditt private arkiv i din private bokhylle, er det heller ikke arkiv-leverandøren som får problemer om noe blir stjålet.

 

Om noen bryter seg inn MS produkter anser alle av en eller annen uforståelig grunn at MS har ansvaret, og siden MS har akseptert dette, gjør de for tiden hva som helst for å forhindre det. Siden arklivet ligger på en PC og ikke i et papirarkiv er det plutselig uansett arkivleverandørens skyld.

 

Omtrent som om din postkasseleverandør skulle selge deg en postkasse som selv du har vanskeligheter med å åpne, fordi postkasseprodusenten alltid får skylden for alt som måtte mangle/være til overs i den...

 

I motsetning til snail-mail postkasseleverandører og leverandører av arkivmapper for papirer, stiller vi leverandører av e-mail og elektroniske arkiv til ansvar for at vi blåser i og/eller ikke skjønner hvordan vi skal sikre e-info...

 

Når de forsøker å gjøre dette så sikkert som mulig, og vi glemmer "nøkkelen", er det de som får problemer igjen...

 

Nåvel, kanskje litt på siden :)

 

God helg!

Edited by trn100

Share this post


Link to post

Jeg har jo nå heldigvis oppskriften på hvordan jeg skal få tilgang til filene igjen, den funker. Men det er jo irriterende å ikke kunne dra å slippe filer og mapper når man har blitt veldig vant til det.

 

OG jeg prøver jo å fikse dette selv uten å plage MS, som på en annen side ikke har spesielt gode "bruksanvisninger" eller feilsøkingsverktøy som ser ut til å finne problemer litt på siden av det helt vanlige. Men rett skal være rett, det har ikke postkassa eller bokhylla mi heller, som i motsetning ser ut til å fungere knirkefritt.... :tease:

 

God helg ja! (Drar til fjells, uten PC)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...