Gå til innhold

NY MASKIN.. KATASTROFE!#¤%&!?!?


Anbefalte innlegg

Eg kjøpte prisbomba til multicom!

 

AMD XP1800+

512MB SDRAM

ATI Radeon 7000 64MB

80.0GB

 

 

Ganske bra? JA, men eg har hatt problem:

 

1!

Windows XP installeringa gjikk _nesten_ helt greit, bortsett fra at eg ikkje FANT drivera til lydkortet! Det fulgte ingen cd med så eg regna no med at Win XP skulle finne det? Lydkortet er integrert i hovedkortet, det er alt eg veit om det. Skal eg skru opp maskina og sjekke kass lydkort det er også prøve å finne det på webben? Det burde jo vert unødvendig?

 

2!

Etter at eg hadde installert Ati Radeon Cd'en, restarta eg og gjikk spent inn på Unreal Tournament. Grafikken hakka!! Eg prøvde å skru opp fps'en men fortsatt dårlig "glide" og hakking i grafikken. Eg har prøvd andre spill og, Quake2 og Quake3.. Nøyaktig samme problemet der. Ka er det som er galt? :sad:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis det fulgte med en CD plate til hovedkortet, så ligger det sikkert drivere til lydkortet på den. Hvis ikke, så kan du gå inn på hjemmesiden til hovedkort produsenten. Der finner du helt sikkert drivere.

 

Når det gjelder hakking i spill, så kan du prøve å laste ned nye drivere til grafikkortet. Kommer ikke på noe annet.

Lenke til kommentar

du burde last ned nye drivere til skjermkort og lydkort bare for sikkerhets skyld... kjører noen proggs i bakrunnen når du spiller? se på task managerprocess og se etter proggs som bruker mye av cpuen... hvilken oppløsning kjører du på UT??

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-05-09 20:33, Cyber Boy skrev:

Windows XP installeringa gjikk _nesten_ helt greit, bortsett fra at eg ikkje FANT drivera til lydkortet! Det fulgte ingen cd med så eg regna no med at Win XP skulle finne det? Lydkortet er integrert i hovedkortet, det er alt eg veit om det.


Den interne lydkretesen skal bli detektert og nødvendige drivere installert automatisk i Win XP. Jeg vil tippe at lydkretsen ikke er slått på i BIOS.

 

Quote:


Etter at eg hadde installert Ati Radeon Cd'en, restarta eg og gjikk spent inn på Unreal Tournament. Grafikken hakka!! Eg prøvde å skru opp fps'en men fortsatt dårlig "glide" og hakking i grafikken. Eg har prøvd andre spill og, Quake2 og Quake3..


Hva slags oppløsninger har du forsøkt? Radeon 7000 er mildt sagt ikke et raskt kort i 3D, så jeg vil ikke bli overrasket om det f.eks. hakker stygt allerede i 800x600x32. Radeon 7000 tilsvarer jo Radeon VE, og har f.eks. ingen T&L støtte.

 

Men du kan jo f.eks. prøve å installere de nyeste VIA 4-in-1 driverne, og se om det hjelper.

Lenke til kommentar

Eg fant drivera til lydkortet på ecsusa (hovedkort-produsenten) si heimeside, så no funka det fint. Takk for tipset :smile:

 

Eg tok og lasta ned dei nyaste skjermkort driverane til skjermkortet og, men når eg skulle installere dei, fikk eg opp dinna meldinga: "This display driver is not compatible with the display adapter(s) installed in your system." Men den cd'en eg fikk me skjermkortet var jo XP kompatibelt, dei driverane burde jo funka fint og?

 

På Unreal Tournament har eg prøvd oppløsning helt ned i 600 * 640, men grafikken hakker uansett. Så det må no være nokke som er galt? Gamle pc'en min (3 år gammel) Pentium III 450 mhz, har et Ati Rage Fury kort og der går UT, q2 & q3 GLATT, men den kører jo Win98 OS. Har det nokke å sei? Om eg har XP eller Win98 på nye pc'n?

 

Quote:


Den 2002-05-10 07:06, minimum payne skrev:

gå og still inn agp aperture?

er rammen korrekt innstilt?


 

Har ikkje peiling på kossen en stille inn agp aperture eller rammen? Skal det være nødvendig? Er vel i bios en gjør det istotilfelle?

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-05-10 15:01, bludern skrev:

Han sier at han har et ecs hovedkort. Det er ikke sikkert at den baserer seg på et via brikkesett. Hvis dette er et sis brikkesett må du ikke finne på å legge inn via driverene. Men sis har da også drivere til brikkesettet.


 

OPS! Eg har allerede installert Via driverene. Fant ut at eg har et SiS brikkesett. Har henta ned SiS AGP VxD driver og installert den og, men har fortsatt samme problemet. Kan det være at eg har Via driverene installert? Korleis avinstallerer eg dei driverane? (Ligger ingenting på "Maskinvare - Enhetsbehandling" eller "Legg til fjern programer")

:sad:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...