Jump to content
Sign in to follow this  
leoss

Ny klapptelefon for meg

Recommended Posts

Jeg vil ha en ny klapptelefon, har egentlig lyst på Nokias nye 6260, men er åpen for forslag for andre modeller og merker. Har i dag en SE T610, men denne begynner å få oppskrapet display, derfor kamskjell.

 

Har tittet på Samsung E700 og synes den ser lekker ut.

 

Følgende teknologi er viktig for meg:

SMS

Kalender

Java

Rask respons

Kamskjell

 

Følgende teknolgier hadde vært kjekke, men ikke nødvendige:

MMS

Kamera

Radio

MP3-spiller

Blåtann

 

Følgende er ikke viktig i det hele tatt:

Triband

Ir-port

 

Har dere noen gode forslag til meg?

 

Leoss

Share this post


Link to post

Jeg ser at du er litt hekta på den kommende Nokia 6260 ja :) Hadde jeg vært deg så hadde jeg ventet til denne hadde kommet ut på markedet før du kjøper deg ny mobil, så kan du se om den er noe tess. Har selv veldig lyst på denne. Men av andre telefoner så vil jeg også anbefale deg motorola sin V600 som er av en helt egen klasse! ;)

 

E-700 som du har sett på vil jeg ikke anbefale deg, ikke det at jeg har dårlige erfaringer med den. Men det at mange klager på den pluss at den ikke gir så mye for pengene. Kjøper du en E700 betaler du mest for design synes nå jeg da. Da er V600 et mye bedre alternativ!!

 

Sony Ericsson sin Z600 er også et valg, men den er også endel billigere enn de andre som jeg har nevnt. Ikke et dårlig alternativ det heller. Ellers så er det jo også lg sin 7100 modell som kanskje kan være et alternativ ;)

Share this post


Link to post

Så på Motorola sin V600, den ser genial ut, men finner den ikke i noen butikker med abb. Jeg har ingen bindingstid nå, så mobil med abb er å foretrekke. Ellers blir den for dyr.

 

Noen som vet når 6260 kommer til salgs?

Share this post


Link to post

Må nesten vente og se da. Noen som vet om nettbutikker som selger mobiler med bindingstid? Vil så gjerne se prisen på Motorola V600 med abb.

 

Leoss (jada, ser at det ikke er med i prisguiden, men der er det jo heller ikke med priser gjennom elkjop etc. )

Share this post


Link to post
Så på Motorola sin V600, den ser genial ut, men finner den ikke i noen butikker med abb. Jeg har ingen bindingstid nå, så mobil med abb er å foretrekke. Ellers blir den for dyr.

Elkjøp har iallefall tidligere hatt denne... :dontgetit:

 

Eh, iogmed at du krever rask respons så må det nevnes at det ikke er noe som er vanlig på nokias symbian telefoner, de bruker å være litt småtrege på visse plasser, men er ikke snakk om den store forskjellen egentlig.

Igjenn er jeg også idenne saken litt usikker om du har nytte av å eie en 6260,når jeg tror at du klarer deg fint med Motorola v600. Uansett om denne mangler mp3.

6260 blir nemmelig oppgid med en stanby tid på kun 144 timer. Med vanlig bruk, så kan nok de fleste på forumet her underskrive at symbian telefoner trekker fryktelig mye strøm generelt. Så i praksis tror jeg nesten denne vil ligge på maks 2 dager, ikke særlig høyt altså. Mp3 bruk vil logisk nok også svekke batteritiden.

Så jeg tror at du burde bli mere fornøyd med v600.

Edited by Remerser

Share this post


Link to post

Ringte elkjop nå, de selger den ikke mer, men kan skaffe den i løpet av ei uke med tele2 abb for 1699 kroner. Tror jeg slår til på dette. De kan ha igjen enkelte eksemplarer på butikkene også, men ikke noe som tas inn lengre. Sluttet med dette i juli, selv om telefonen kom på markedet i første kvartal i år. Blir telefonene så fort avleggs? De selger jo fortsatt T610 i butikkene.

 

 

Kanskje rett og slett ingen var intetressert i modellen?

 

 

Leoss

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...