Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

[løst] Juridisk hjelp: Melde seg ut av BI/


schmelck.no

Anbefalte innlegg

Hei!

Kjæresten min begynte på BI i uke 35, hun snakket med en studeveileder (eller inspektør) som sa at hun kunne få lov til å begynne på BI (selv om søknadsfristen for lengst var gått ut).

 

3 uker senere så får hun vite at en operasjon som hun har ventet på nå er klar og hun vil få operasjonen nå i høst/vinter, mest sannsynlig i begynnelsen av November. Hun vil da bli sykemeldt i en måned.

 

Hun sendte mail til studieinspektøren/veilederen og spurte om det var mulig å melde seg ut grunnet at hun vil miste så mye av undervisningen, han skrev tilbake at det var greit hvis de fikk en legerklæring. Da trodde vi at saken var utav verden. Fikk ikke time hos legen før 1 uke etter mailen. Sendte legerlæringen i posten og fikk brev tilbake idag.

 

I brevet står det at siste frist for å melde seg ut var uke 34, derfor vil hun ikke ha muligheten til å melde seg ut og står fortsatt økonomisk ansvarlig for studiet.

Nå har vi ikke fåt snakket med BI ennå, men jeg bare lurte på om det er noen som kan bekrefte/avkrefte om de faktisk kan si dette. Hun ble ikke tatt opp som student før ETTER uke 34 (litt vanskelig å melde seg ut før man har blitt meldt inn...). De står også at de kan utsette undervisningen til neste år, men det vil være mye bedre for henne å ta noen enkletemner på universitetet neste halvår og gå videre på universitetet istedenfor på BI, grunnet andre fag, litt billigere på blindern, slipper å begynne å betale tilbake studeilånet siden hun tar enkeltemner fra og med våren osv.

 

Siden hun fikk svar om at det var greit at hun meldte seg ut hvis hun hadde sykemelding så har hun ikke vært på skolen (merkelig nok, da hun trodde at hun hadde sluttet).

 

EDIT: Det viser seg at det brevet var sendt før de mottok sykemeldingen, håper at det ordner seg når de ser sykemeldingen, mail er sendt.

Endret av schmelck
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...