Jump to content
Sign in to follow this  
schmelck.no

[løst] Juridisk hjelp: Melde seg ut av BI/

Recommended Posts

Hei!

Kjæresten min begynte på BI i uke 35, hun snakket med en studeveileder (eller inspektør) som sa at hun kunne få lov til å begynne på BI (selv om søknadsfristen for lengst var gått ut).

 

3 uker senere så får hun vite at en operasjon som hun har ventet på nå er klar og hun vil få operasjonen nå i høst/vinter, mest sannsynlig i begynnelsen av November. Hun vil da bli sykemeldt i en måned.

 

Hun sendte mail til studieinspektøren/veilederen og spurte om det var mulig å melde seg ut grunnet at hun vil miste så mye av undervisningen, han skrev tilbake at det var greit hvis de fikk en legerklæring. Da trodde vi at saken var utav verden. Fikk ikke time hos legen før 1 uke etter mailen. Sendte legerlæringen i posten og fikk brev tilbake idag.

 

I brevet står det at siste frist for å melde seg ut var uke 34, derfor vil hun ikke ha muligheten til å melde seg ut og står fortsatt økonomisk ansvarlig for studiet.

Nå har vi ikke fåt snakket med BI ennå, men jeg bare lurte på om det er noen som kan bekrefte/avkrefte om de faktisk kan si dette. Hun ble ikke tatt opp som student før ETTER uke 34 (litt vanskelig å melde seg ut før man har blitt meldt inn...). De står også at de kan utsette undervisningen til neste år, men det vil være mye bedre for henne å ta noen enkletemner på universitetet neste halvår og gå videre på universitetet istedenfor på BI, grunnet andre fag, litt billigere på blindern, slipper å begynne å betale tilbake studeilånet siden hun tar enkeltemner fra og med våren osv.

 

Siden hun fikk svar om at det var greit at hun meldte seg ut hvis hun hadde sykemelding så har hun ikke vært på skolen (merkelig nok, da hun trodde at hun hadde sluttet).

 

EDIT: Det viser seg at det brevet var sendt før de mottok sykemeldingen, håper at det ordner seg når de ser sykemeldingen, mail er sendt.

Edited by schmelck

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...