Jump to content

Atpn

Medlemmer
 • Content Count

  297
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. hehe.... nå har jeg hørt det også.... Neidu, Hyundai er sør-koreansk høykvalitet skal jeg si deg Skal det være noe som er skranglete her så er iallfall Mercedes Benz nærmest vil jeg tro. Det er vel egentlig ingen bilmerker som virkelig er skranglete. Skal man selge biler så er det pent nødt til å holde en stund og det gjør de.
 2. Denne skulle vel besvare spørsmålet tenker jeg Forøvrig er det vel slik at du ikke skal se andres advarselnivå.
 3. Hmmm... sitter med samme CPU uklokka og her ligger CPU på 40grader. Vifta her er ikke akkurat mye å skryte om. MB tempen hos deg er kunstig høy må jeg si. CPU er _alltid_ varmere enn MB og MB er som regel kjøligere enn HD (med mindre den er vannkjølt) Og som sagt over, PC2100 er ikke så mye klokke med. Kan kanskje komme til 140Mhz med den uten å røre så mye. Mer enn det så må man justere CAS og spenningen. Skal du overklokke bør du _hvertfall_ ha PC2700 og det beste vil være som Vizla sier, PC3200.
 4. Snakker vi om Thoroughbred-versjonen så er det fult mulig å klokke den opp. Har fått den til å starte opp med en FSB på 150Mhz. Det som kanskje er problemet ditt er nok ram. Er jo ikke sikkert de liker å klokkes opp Skulle du har ram som liker å klokkes opp så kan problemet være at det er for varmt i kabinettet at ramen blir så varm at den ikke vil klokkes. Jeg hadde problemer med sistnevnte. Hadde Geil-ram som jeg trodde skulle klokke bra, men den ville ikke det. Skiftet ut kabinettet (var lei den) og da fikk jeg med 5 kabinettvifter og da ble plutselig rammen MYE mer overklokkingsvennlig
 5. Bra gjordt å få inn så mange skrivefeil
 6. I all overskuelig fremtid vil AP være for NATO. AP er eneste aktuelle regjeringspartner for SV (i den forstand at AP må være en del av alternativet). Situasjonen vil altså være den samme i all overskuelig fremtid. SV vil legge bort NATO-sakenfor å kunne samarbeide med AP i regjering. Halvorsen kan presisere så mye hun vil. Det blir alikevel bare tomme ord slik situasjonen er. Halvorsen utsagn er bare en politikers måte å dekke over realitetene på. Og da har altså AP gitt opp EU da... Altså Norge blir ikke medlem av EU så lenge denne eventuelle regjeringen står.
 7. Nei det er kanskje ikke så rart. Araberne fikk jo en ny stat tredd over hodene på dem uten at de hadde noen merkbar innvirkning på avgjørelsen. At araberne ikke aksepterer Israel har ikke noe med hva Israel står for eller er, det har med at staten ble opprettet midt i deres område og land av land som ikke tilhører midtøsten. Mulig det her høres helt fremmed ut for deg, men de mener nok at verden ikke har noen rett til å opprette et land i midtøsten når ingen fra midtøsten fikk noen merkbar innvirkning. Hva hadde du f.eks sagt hvis araberlandene og Asia hadde gått sammen og blitt enig om å danne et nytt land her i Norge? F.eks erklære at østlandet og sørlandet nå er en fri muslimsk stat eller noe i den rettningen.
 8. meaning? Enkelte fortjener et saftig personangrep fordi de rett og slett ikke skjønner at de er en reel fare for samfunnet.
 9. QUOTE (INGaR @ 22/10/2004 : 11:59) ingen som lager en slik tittel: T610. . .. Problemer med å sende SMS, telefonen henger seg opp bla bla bla.. Aldri si aldri I dette tilfellet ser jeg for meg følgende HJEEEEEEEELP MED T610!!!!!!!!1 Problemer med å sende SMS, telefonen henger seg opp osv. Må jo huske på at noen brukere rett og slett ikke skjønner at topic skal inneholde noe fornuftig. Et god eksempel er "Ga le hus" som jeg så et sted her.
 10. Jeg sliter veldig med å se hvordan SV har gitt opp NATO-saken. De sier jo bare at det ikke skal være en del av den eventuelle regjeringens politikk å melde Norge ut av NATO. Betyr jo ikke at de ikke kommer til å stemme for utmelding hvis det skulle bli tatt opp i stortinget. Dessuten, veit du kanskje bedre enn Kristin Halvorsen om SV har gitt opp NATO-saken? Tror ikke det... http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/po...ticle894922.ece
 11. Må rette litt på deg her: De kommer ikke å kreve utmelding av Nato for å danne regjering med nevnte partier. Det er noe HELT annet enn at de har gitt opp saken. Halvorsen har presisert at de ikke har gitt opp saken, bare kommer ikke til å kreve det for å sitte i regjering. Blir på samme måte som AP ikke kommer til å kreve at Norge blir medlem av EU. (Mulig vi mener det sammen, men slik du skrev det så ble det iallfall helt feil) Btw: en ting jeg lurer på er hvordan folk her mener at det skal dannes en flertallsregjering når den må dannes av flere partier uten at noen offrer noe. Må jo åpenbart bli litt komprimisser vel? Ser liksom ikke helt forbindelsen SV krever ikke NATO utmelding for å komme i regjering og SV begår selvmord.
 12. De aller fleste godtar nok pop-ups selv om ingen liker de... Grunnen til at vi bruker det er for å kjøre et tilfeldig utvalg. Det vil si: så tilfeldig som mulig om ikke utvalget er tilfeldig har heller ikke undersøkelsen noen troverdighet og da faller hele poenget bort. Veeeeeeeel, ta en aldri så liten titt på tråden her. Ser det ut som de aller fleste godtar pop-ups? Jeg synes ikke det er så veldig tydelig (er 1 bruker som har svart i denne tråden som har sett undersøkelsen...) og det vil jo da si at undersøkelsen ikke er trovedig siden utvalget ikke er så tilfeldig som den bør være.
 13. Aner ikke jeg, men det er jo verdt å prøve tips@hardware.no da
 14. Spørreundersøkelse? Hvilken spørreundersøkelse? Har ikke sett noen spørreundersøkelse jeg.
 15. QUOTE (DesertGlow @ 17/10/2004 : 13:07) Har du behov for undertittel så kan du prøre "Redigere emnets tittel". Som moderator/admin fungerer det nok bra, men for oss vanlige brukere så er det litt verre siden vi ikke har tilgang til det (eller er det noe jeg har oversett?) Anyways: å innføre undertitler igjen er bare dumt, da kommer elendige topics tilbake igjen. Det som kanskje hadde vært noe er å bare la de med fartstid over 1mnd ha tilgang til undertitler eller noe i den duren slik at nye brukere må lære seg til å skrive gode topicer før de får tilgang til undertitler.
×
×
 • Create New...