Jump to content
Sign in to follow this  
The President

Er kontrolleren min gåen tror dere?

Recommended Posts

Jeg har hatt denne kontrolleren en stund nå (ca. et halvt år). Men i det siste opplever jeg at disker "klikker" hvis de er koblet til på denne.

 

Jeg hadde først en 160gb WD disk koblet til den ene kanalen, samt en 120gb + en 40gb på den andre kanalen. Jeg opplevde da, etter at den var nesten full, at 160 giggeren feilet. Type "Delayed write failure", corrupt data osv. Jeg satte da denne på IDE, byttet med en annen 120 gb, og da fungerte begge to eksemplarisk. Jeg hadde samme problem med en Seagate 200gb, også denne "klikket" etter å ha nådd sin grense på lagringskapasitet, men fungerer eksemplarisk på "vanlig" on-board IDE kontroller.

 

Jeg har nå to nye 200giggere fra WD, og de er koblet på samme kanal. Disse funka greit et par uker, men nå begynner feilene å melde seg; Filer blir borte under kopiering til diskene, filer fungerer ikke lenger, filer fungerer ikke som de skal og selvfølgelig den akk så velkjente "Delayed Write Failure".

 

Jeg har (faktisk) prøvd å bytte kanal, da jeg tenkte at kanskje bare den ene var gåen, men samme problem. Nå har jeg ikke lenger plass på hovedkortet til flere disker der, og jeg må jo ha diskene. Så tror dere at det er kun kontrolleren som er gåen? Har den kanskje en "øvre" grense på hvor mye som kan lagres på diskene? Feilene oppstår kun når diskene blir tilnærmet fulle!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...