Jump to content
Sign in to follow this  
eirikhaf

problemer med gammel PC

Recommended Posts

Sliter litt med en gammel pc her som har stått i ro en god stund nå...prøvde den så vidt i vår og da fungerte den som den skulle...men nå vil den bare ikke...kommer inn på bios, og alt fungerer, men akkurat i det den skal til å laste WinXp så bare starter den på nytt..har prøvd det meste....uten hell...demontert alt og sett alt i igjen...kun en minnebrikke, forskjellige hardisker, uten brenner, installert win på nytt på en annen pc...osv....det kommer ikke noe feilmelding eller noe...kun et lite "klikk", fra strømforsyningen(tror jeg)..også starter den på nytt......når win blir loada igjen....så kommer den menyen "Windows kan ikke starte opp" og du kan velge om du vil starte på vanlig måte, sikkermodus,med nettverk, med bare kommandolinjen osv....samma hva jeg trykker på så slår den seg av...etter at den har loada litt.... :cry:

pc'en er en Pentium 3 450mhz, 386mb(3*128) sdram, 60gb HD(brukte en 80gb i vår..), og et gammelt skjermkort på en 8 el. 16mb minne, og cd brenner 12*10*32 strømforsyninga er på en 150w el.no...

 

så jeg skjønner ikke helt hva problemet kan vær... :hmm:

Share this post


Link to post

Vet ikke om det hjelper, men det er jo mulig du må bytte BIOS-batteri. Vet som sagt ikke om dette er problemet, men det koster ikke mer enn 30kr å teste. Uansett så trenger den det sikkert om ikke så lang tid.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...