Jump to content
Sign in to follow this  
-BaSe-

Ny pc, booter ikke:(

Recommended Posts

Jeg har kjøpt meg splitter ny pc, fikk en kompis av meg til å hjelpe meg med sammensetting. Når vi starta første gangen, mekka kompisen min bios, og så reboota vi og satte i XP-cd. Da fikk jeg en feilmelding. Blue screen som lød som følger:

 

"A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer.

 

<masse dritt om eventuelle virus som er uaktuelt på en pc som ALT er nytt på..>

 

*** STOP: 0x0000007b (0xF7C46640, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)"

 

Først tenkte jeg at enten cd'en lr HDD'en var ødelagt. Men det var det ikke. For jeg flytta HDD'en over på en gammel pc, og boota med cd'en. Det funka fint, og fikk innstalert xp på den nye HDD'en. Men, når jeg flytta tilbake HDD'en til den nye pc'en, får jeg akurat samme feilmelding.

 

Følgende HW:

HK: MSI K8N NEO Platinum Edition S754

CPU: AMD Athlon 64 PC 3200 2,2ghz

RAM: Corsair TWINX1024-3200XL DDR-DIMM 1024MB

HDD: Western Digital Caviar 200GB

SKJERMKORT: Club3d Geforce 6800 GT 256.

 

Jeg har prøvd og loada defaults i bios, men funker ikke fordiom.

 

Hva kan forårsake denne feilmeldingen?

Og hva kan jeg gjøre?

Share this post


Link to post

1st boot device: CD-rom

2nd boot device: HDD

3rd boot device: floppy

 

Jeg kommert helt til der Windows loade skjermen skal komme.. men istedenfor kommer da bluescreenen.. :(

Share this post


Link to post

Hadde du operativsystem på den fra før , så kan forskjellen på chipset

drivere være årsaken.

Du kan i alle fall flytte hd til gammel maskin og formatere .

 

Var Hd splitter ny til denne platformen , så var dette merkelig.

 

Tror jeg ville lest i manualen , er det noe du har glemt ??

Share this post


Link to post

Ja, jeg tror det har noe med drivere og gjøre.. men hvordan oppdaterer jeg de? når jeg ikke får boota opp windows engang?

 

HDD'en er splitter ny ja.. satt den i når den var totalt tom, men boota ikkje fordiom, det var da jeg satte den over i en gammel pc og innstalerte xp på den..

 

Jeg har prøvd med 1 rambrikke, og bytta plass på rambrikkene osv. men har ikke prøvd annen ram, men jeg har ikke annen ram så jeg kan teste heller..

Share this post


Link to post

Har du satt eventuelle begge rambrikkene ved siden av hverandre i slottene?

Hvis du har så sett rammen annerhver plass

 

 

 

Man har ram slots: [1] 2 [3] 4

 

 

Sett rammen i plass 1 og 3

Edited by highlander-

Share this post


Link to post
Du har jo windows ihvertfall delvis installert. Hvor langt kom dere ved første forsøk ? , og hva gjorde kompisen din i bios ?

ved første forsøk på å innstalere windows, boota pc'en ikke cden i det hele tatt.

kom akurat samme feilmelding. dette skjedde gjentatte ganger.

det var da jeg bestemte meg for og teste hd'en på en annen pc, og da fikk jeg innstalert og starta windows xp. så flytta jeg tilbake hd'en, men fikk bare samme feilmeldinga.. :(

akurat hva kompisen min mekka er jeg ikke sikker på.. jeg er ett null når det gjelder sanne ting:P vil bare game jeg;)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...