Gå til innhold

Problem med hovedkort


Welve88

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Går ut ifra at du byttet ut det gamle hovedkortet med det nye, og brukte de samme komponentene som før.

 

Jeg har vært borti tilfeller som du nevner, men du sa ikke om du kom opp til skrivebordet (bootet inn i OS`et) første gangen.

 

Problemet oppstår noen ganger pga for svak strømforsyning, strømforsyning av dårlig kvalitet (ustabilt) eller en delvis defekt strømforsyning.

 

Mange uforklarlige problemer med maskiner kan forårsakes av dårlig strømforsyning, som resulterer i at mange gir minnet, skjermkortet eller andre vitale komponenter skylden. Derrmed reklamerer og bytter de komponenter og står i, mens de blir mer og mer frustrert.

 

Jeg sier ikke at det er strømforsyningen din som er defekt, men det kan være greit å prøve en annen strømforsyningen du vet er i orden, eller låne en av en kamerat. På den måten får du eliminert en viktig og ofte oversett feilkilde.

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar

Har du satt inn den 4pins ekstra strømsaken i hovedkortet ditt? Hadde samme problemet før, da var det det som var problemet. Skjekk også at du har satt cpu vifta i riktig kontakt (Ja du har 2 like kontakter), og hvis du har satt den i feil, har du antagelig også satt cpu vifta feil vei. Les i HK manualen hvilken av de du skal sette den i. Lykke til. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...