Gå til innhold

SE S700, herming?


Anbefalte innlegg

Er vell ikke herming.. Men, følte at det var litt iritasjon i meg, når jeg hørte det. Etter å ha lest dette, så driter jeg i det, S700 kommer i min lomme! :D gleder meg som aldri før :p:w00t:

Fint du driter i det.

 

Dette er noe av det tåpeligste jeg har lest på en god stund.

 

Skal du ha en mobil som er garantert å skille seg ut kan du kjøpe en Xelibri, eller du kan male litt på mobilen din.

 

Du sier at folk som ikke kan døyt om mobilen ikke fortjener å ha den. Jeg vil heller si at folk som kjøper mobil utifra hvilke mobiler vennene har ikke fortjener å ha den.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hehe. skjønner hva du mener. j har alltid prøvd å kjøpe modeller som få har. kjøpte ericsson r520m. mange syntes den var stygg og stor men jeg elsket den. har nå en 8910i som jeg fikk til innkjøpspris for ett år siden. selv idag er det folk som spør meg om dette er en ny modell fordi det er så få som har den. den ble jo ikke akkurat en suksess som forgjengeren 8850, men jeg likte den. men nå skal jeg kjøpe ny og selvfølgelig kjøper jeg ikke en mobil som nesten er allemannseie. 7610 ville jeg ikke ha den dagen jeg så en bestemt person ha den. k700i gikk jeg fort lei etter å ha prøvd et par ganger og s65 gikk jeg lei etter å ha prøvd den i butikken dagen den kom ut. det viser bare at jeg må vente enda litt lenger til jeg kjøper meg ny. spent på 6260 og s700

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
skjønner hva du mener. j har alltid prøvd å kjøpe modeller som få har.

 

men nå skal jeg kjøpe ny og selvfølgelig kjøper jeg ikke en mobil som nesten er allemannseie. 7610 ville jeg ikke ha den dagen jeg så en bestemt person ha den.

noen av dere sliter... :roll:

 

skjønner ikke en gang problemstillingen

 

 

det er jo som regel de gode telefonene som selger, så hvis dere må ha en mobil ingen andre har; kjøp en dritt telefon! :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...