Gå til innhold

xp pro uten aplikasjoner


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

dette har jeg drømt om siden 98 se.endelig skal jeg kansje få en fullstendig strippet xp.har sett på begge og nlite synes jeg kunne virke best og den er gratis.

prøvde litepc men den må betales får å ta bort de største aplikasjonene(mp og outlook)

hva med erfaringer????? er det noen som har fått ustabile os? er dette risikabelt...

gjør egentlig ikke om jeg messer opp denne installasjonen for jeg skal reinnstallere når sp2 norsk og opera norsk kommer.

men likevel er det riski?

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke hvor mye du har planer om å fintune windowsinstallasjonen din.. Jeg har nå en winxp-installasjon, med slipstreama sp2. Har så fulgt denne guiden: http://gosh.msfnhosting.com/part1.htm og fått ned størrelsen en god del.

 

Driver nå og lager en fin unattended-installasjon, uten alt mulig ræl som hearts og minesweeper og sånt, samt med de tingene jeg trenger. Drivere slik at windows finner dem, og programmer som legges inn når jeg booter første gang.

 

Du kan ta en titt på http://unattended.msfn.org, samt på forumet til msfn.org under unattended-delen. Der er masse folk som driver med akkurat det samme. Legger til sine egne program, fjerner ting de ikke vil ha.. og sånne ting. Der er det også et eget forum for nLite, som du kan ta en titt på. Nok av erfaringer der.

 

Menneh.. nLite fjerner ting, og lager en _ny_ windows-installasjon. Altså den fjerner alle elementene fra installasjonsfilene, og du sitter igjen med en ny winxp-iso. Du kan altså ikke bruke det på den windowsen du bruker nå, såvidt jeg vet..

Lenke til kommentar

Kjører nå en "nLited" installasjon av windows xp m/sp2. Har ikke opplevd noen problemer så langt. Dette er et genialt verktøy, og det er bare i betafasen enda. :p .

 

Har fjernet omtrent alt, slikt som IE, OE, Security Center, et lass med drivere,services og språk pakker, osv.

 

Og winupdate fungerer uten IE, bruker bare Windows Utforsker til dette, ved å lime inn denne adressen, http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5co...t.aspx?ln=en-us i adresse baren. :D

 

ISO'en er på bare 210mb med sp2 integrert, det går fortere å installere, og tar ikke så stor plass på hd etter installasjonen.

 

Anbefaler dette programmet på det varmeste.

 

Mvh Meg.

Endret av MaD_DoG
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...