Gå til innhold

Erfaringer på G556E/G556


Tored

Anbefalte innlegg

Jeg vet at det allerede er flere tråder anngående denne maskinen, men skulle ønske at flere av de som allerede har maskinen kunne legge ut litt fakta om hvilke pluss og minus den har ettersom flere(inkludert meg selv) lurer på om det er den rette maskinen å kjøpe. Jeg ser at det er flere tråder hvor det er småting som det klages på, og det hadde vært fint å få vite om det er flere maskiner med de samme problemene, eller om det bare er enkelttilfeller.

 

Dette er det jeg kunne tenkt meg å vite litt mer om:

- Ytelse

- Støy

- Kvalitet ("kabinettet", tastatur osv.)

- Hvordan den fynker til Bildebehandling, Videoredigering, Lydredigering osv.

- Hvordan den fynker til spill?

- Får du mye for pengene?

 

- Kunne noen allerede eiere lagt ut en egen test om pc'n sin? Si litt om plussene og minusene? Anbefale den/ikke anbefale den? Vurderingsskala (Fra 1 - 10)?

 

- Vil dere kunne anbefale noen spesiell plass å kjøpe pc'n? (Nettsted?)

 

Takk for oppmerksomheten! :w00t:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har også prøvd å finne litt facts på denne maskinen, men det kan jo virke som en grei maskin etter alle innleggene jeg har lest. Blir mest sannsynlig å bestille på tirsdag eller onsdag alt ettersom hvilke tilbud jeg får fra multicom og digitalimpuls. Vi er 4-5 stykker som skal bestille i lag, og siden vi er studenter må vi lete etter billigste vare. Her er forresten litt omtale av maskinen, litt gammel test, men funker for meg.

 

Edit: Testen er gjort med et ATI 9600 kort, dette er nå byttet ut med 9700 pga. krasj i systemet (Tror jeg, mener jeg leste det en plass)

Endret av Rattata[No]
Lenke til kommentar
Må sende min g556 i retur til multicom i dag... Har problemer med harddisk, pixelfeil + mye viftestøy. Skuffende at så mye er galt på en gang. Har bare hatt maskinen i et par dager. Multicom bruker 1 uke på å teste maskinen, så sender de forhåpentligvis en frisk pc tilbake.

Sikkert bare uflaks, men det kan jo være lurt å ha dette i bakhodet når du velger hvilken bærbar du skal kjøpe.
Lenke til kommentar

Har hatt en 556 i en uke nå og den virker helt grei, bortsett fra at venstre shift-knapp virker utslitt (lager lyd og har litt annen motstand enn den andre), og en ting som jeg irriterte meg i begynnelsen var at museknappen på touchpaden virker veldig plastic-fantastic, og pga at det kun er en lang knapp med to trykkpunkter må man trykke rimelig langt ute til siden. Dette har jeg nå altså vendt meg til så da er det ikke noe problem.

Endret av v_k
Lenke til kommentar
Skulle jeg kjøpt nå hadde jeg nok valgt en 1557..

 

Pussig fenomen det der, hvordan andre ting frister litt etter at en har handlet.

Har selv kommet frem til at for å bli 100% fornøyd, måtte jeg nok betale sånn omtrent 100% mere ... :p

 

Har selv en G556. Ytelse, skjerm og støynivå er jeg så absolutt fornøyd med.

Har så langt ikke funnet døde pixler på skjermen. Kabinettet er relativt solid og gir ikke noen utpreget plastikk-følelse.

Bilderedigering er ikke noe problem, mens jeg ikke har forsøkt å redigere video eller lyd. Av spill har jeg kun prøvd Sim City4 og det funka helt knirkfritt. Utover det spiller jeg ikke på PC'n.

Daglige gjøremål i Office, internett, redigering av web-sider etc, tygger den seg igjennom raskt og effektivt.

Viftestøy er ikke noe problem. Vifta går sjeldent ved normal bruk, og når den først går, er ikke støynivået avskrekkende. Maskinen blir ikke varmere en at jeg har ligget behagelig på sofa'n med den på magen og surfet på nett, kun iført T-skjorte.

 

Når det er sagt, har jeg et par negative ting. For det første har den vært inne til reparasjon to ganger på to måneder. Jeg velger å skrive dette inn på kontoen for uflaks. Multicom var uansett svært raske og effektive med reparasjonen. All ære til dem på det punktet!

Tastaturet virker litt "skranglete" og kunne med fordel vært litt stivere. Det hadde heller ikke skadet med en USB port til.

 

Alt i alt er jeg meget godt fornøyd. :thumbup:

Endret av Fingeren
Lenke til kommentar

Har hatt min 556E nå i et par måneder og er MEGET fornøyd. Maskinen virker solid, lekker å se på og støysvak. De eneste negative tingene er:

 

- Ikke noe super skjerm (stor forskjell i bildet i vertikal retning, jeg kan ikke forstå at andre sier at det er en meget bra skjerm..men helt OK).

- Litt dårlig batteritid.

 

Men ville ikke byttet den med noen andre :)

Lenke til kommentar

G556E CDRW/DVD D1700 15" 80GB 1.0GB. Har hatt pc'en i en uke nå og er veldig godt fornøyd med den. Har kjørt Battlefield Vietnam på pc'en og det gikk veldig bra. Kan dessuten ikke finne noen døde pixler :D

 

+ Veldig stillegående

+ bra batterikapasitet

+ God skjerm (men finnes bedre på markedet)

+ Greit design

+ Kjapp

+ Tastaturet er bra. Knappene er behagelige.

+ Kjapp levering fra Multicom

+ Stabil

+ Størrelsen

 

- Mangler minst èn USB

- Feil type FireWire port

- Mangler minnekort leser

- litt "skrangle"støy i fra cd-rom

- Lyden i høyttalerene er litt dårlig. (Men har ikke noe å si for meg)

 

Skal du ha en god pc, kan jeg anbefale denne (merk: har bare hatt den i en uke, men har trykket endel på den ;) ).

Lenke til kommentar

Jeg har akkurat bestillt denne, så venter spent. De var litt vanskelige med leveringsdato, men etter en solid mail fiksa de og shippa på dagen. De gav meg også prisen som var dagen før. :thumbup: for multicom så langt. Det jeg lurer på er dette: sett på mange G556e's er vifta veldig ofte aktiv. dette pga det ikke er pasta/AC mellom "kjølern" og cpu. ville det være garanti-brudd hvis jeg åpna maskina og påførte dette?

Endret av pr0xZen
Lenke til kommentar

Yes, da er min G556 På vei også, specs: 1,5ghz, 512mb ram, 80gb hd og dvd+rw brenner.. Bestilte fra Digitalimpuls.no for den nette sum av 13995,- kommer på mandag håper jeg;) Anbefaler folk å ta en titt på denne, koster det samme som hos multicom, men du får med større hd og dvd brenner for samme pris, (-100mhz cpu..) Virker nydelig.. Til de som vil ha mer info, kjør ett "G556 Review" søk på google, finner masse feedback på maskinene der...

Mvh

Totto

Lenke til kommentar

Etter å ha studert å lest mye(norske og utenlandske sider) om denne maskinen så kan jeg konkludere med at det må rett og slett være en veldig bra maskin. De to problemene som har gått igjen med denne maskinen er viftestøy og dårlig tastatur. Disse problemene er nå rettet opp, ihvertfall i Norge, og da tror jeg at jeg også kommer til å bestille en i nærmeste fremtid. Det blir nok denne;

 

G556E CDRW/DVD D1700 15" 80GB 1.0GB til 15995,-

 

 

Ser spesiellt på utenlandske forum at mye av klagingen på denne maskinen hovedsakelig er et forhandlerproblem og ikke produktbasert. Dessverre så lager mange forhandlere dårlig PR for maskinen med sin inkompetanse og det er produktet som får svi. Multicom virker som en god butikk(jeg har handlet der før) så de får nok en bestilling fra meg så fort lønninga mi tikker inn på kontoen over helga. Hadde egentlig aldrig vurdert denne maskina etter at jeg leste om problemene den hadde når jeg startet min vurdering av bærbare for et halvt år siden og valget mitt hadde egentlig falt på en HP ZT3351, men nå er jeg ikke i tvil. Det bli nok en ECS selv om den mangler DVD-brenner(noe jeg tror jeg ikke har bruk for alikevel).

Lenke til kommentar

Helt enig med deg, men som nevnt i posten min over, sjekk ut DigitalImpuls.no, lurer på om de har en lignende maskin til 15995 MED dvd brenner... Bare sånn hvis du vil ha lyst på det;) Noen som har linker til noen reviews av maskinen, enten norske eller utenlandske sider.

-Totto

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...