Gå til innhold

Fra M65 til S65


Anbefalte innlegg

Har nå en M65 som jeg er veldig fornøyd med. Siden S65 er så lik skal jeg oppgradere til den. Savner bluethooth, også er den stiligere, mer hendig og har MP cam og minnekort plass. (En annen i familien overtar M65'en.) På den lille tiden jeg hat hatt M65'en har jeg rukket å tilpasse telefonen sånn jeg vil ha den (telefonbok, system i mapper, bilder og filer, innstillinger, bilder av og flere nr. til kontakter i tlf-lista osv..).

 

1) Iom. at disse mobilene er veldig like, finnes det noen enkel måte å få overført alle innstilliger og ting fra en M65 til en S65?

 

Kan jo også sende over en og en kontakt og satste på at bilder følger med, overføre alle bilder og skins på nytt osv, men det tar litt tid siden jeg ikke har datakabel og M65 mangler BT.

 

2) Regner med jeg kjøper et større minnekort enn det medfølgende på 32MB. S65 bruker RS MMC (RedusedSize MultiMediaCard) ikke sant?

 

3) Komplett har TwinMos 128 og 256MB, men stoler ikke helt på TwinMos. Hwb/NetShop har kvalitetsmerke Sandisk, men med litt vel stiv pris. 459kr for 128MB er jo ikke akkuratt billig... Lønner det seg å vente til RS MMC blir mer utbredt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1) Begge har IR så du kan nok sende ting over IR. Men når det gjelder kontakter så kan du jo lagre så mange kontakter du klarer på sim kortet og så bare sette den inn i S65, og evt. kopiere over på telefon minnet... :)

 

2) Siemens S65 bruker RS-MMC ja.

RS-MMC.jpg

Et bilde som illustrerer forskjellen i størrelse, mellom RS-MMC og "vanlig" MMC.

 

3) Jeg har selv i en lengre tid eid flere TwinMos kort og har personelig ikke opplevd noen problemer med disse. Men ettersom at RS-MMC blir mere vanlig, og kommer i enda større størrelser så vil nok prisen gå ned på 128 mb. og 256 mb. :) Men hvor lang tid dette vil ta vet jeg nok ikke, så spørsmålet er igrunn om det er verdt ventetiden.

Endret av Remerser
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...