Gå til innhold

HIS X800XTIceQII sammen med IC7-MAX3.


Mello

Anbefalte innlegg

Er vel kanskje å teste lykken, men er det noen som har fått tak i et slikt kort, og sitter med et IC7-MAX3 i tillegg. Leste nemlig på Xbitlabs i går, at grunnet den STORE ribba som kjøler ram-brikkene på nevnte skjermkort, vil krangle litt med HK som har stor NB kjøler. Av den grunn spør jeg da om noen vet om det går eller ikke? Har nemlig et HIS kort i bestilling, og jeg begynner å "grine" om det ikke passer.

 

 

 

Mente seff IceQ-II versjonen....

Endret av Mello
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
OK, da ble det annerledes.

 

Er det denne du mener?

Øverste bildet jeg tenkte på ja, kom på at det var Tomshardware, og ikke Xbitlabs jeg leste det på, fant nemlig denne kommentaren.

 

"Unlike the IceQ (I), the new card no longer features a switch on the backpanel to change the fan speed. Instead, the speed is now determined automatically by the card (iTurbo). A large heatsink provides cooling for the remaining memory modules on the back of the card. Due to the height of this heatsink and its protruding screws, some motherboards with especially high components such as capacitors might have trouble fitting the card. Speaking of space, the IceQ II is a dual-slot cooling solution, so make sure the PCI slot adjacent to the AGP is unoccupied. "

 

 

Ved nærmere ettertanke, så ser det ut til at det skal gå bra, den ene skruen er plassert utenfor der NB kjøleren er, mens den andre er plassert lenger ut på kortet, og derfor unna NB kjøleren den og. Så skal nok gå bra :D

Endret av Mello
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...