Gå til innhold

Motorola v600 ant sms?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Estereo: Jeg har fått en bra deal på en splitter ny en, så...

 

Er det noe annet jeg burde vite om mobilen før jeg løper ut og kjøper den? Er det andre lignende mobiler på markedet som er bedre (med omtrent samme/bedre specs)? Trenger ikke være klapptlf..

 

Hadde i grunn tenkt å vente til i høst med å kjøpe ny mobil (kommer jo mange bra i løpet av høsten), men etter at jeg slengte min kjære t610 i gulvet et par ganger i helgen har den ikke vært helt som før... :p

Lenke til kommentar

CuEdge : den er grei :thumbup: V 600 er helt klart en god telefon, men jeg ville ikke kjøpt den uten at du har prøvd den, jeg ble liksom aldri helt tilfreds med min.

Er kanskje ikke så enkel å logisk som man skulle ønske, pluss at den er ganske tung og nesten "bikker" fremover når du holder den i hånda. :roll:

Lenke til kommentar

Jeg var veldig fornøyd med min i begynnelsen, men ikke så særlig lenger. Det er kommet mange småfeil på den som rett og slett er plagsomme, men det kan hende det bare gjelder denne telefonen og ikke alle v600. Et stort minus med v600 er at du ikke får med programvare. Den må kjøpes separat. Ellers kan du egentlig ta en titt på siemens og sony ericsson sine. De har bra telefoner! Men jeg håper og tror det bare er denne v600 det er noe i veien med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...