Gå til innhold

Hvilken DVD-brenner er best?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke godt å si hva som er 'best', hvilket nok mest sannsynlig ikke er mulig,... men jeg har selv en NEC ND-2500A, og er veldig fornøyd med denne. Jeg bruker Verbatim 4x DVD+r media, selv om det er en 8x brenner, siden jeg har funnet gode tilbud på disse platene. Har ikke hatt noen problemer, og buffer underrun protection fungerer utmerket.

Anbefaler på det sterkeste NEC. Er jo, som du nok har sett, gode tilbud på disse brennerne. :grin:

 

-Alandir

Lenke til kommentar

Synes NEC er fine saker, har ikke brent noe feil pga brenneren, bare ettpar ødelagte filer og en ødelagt DVD plate. Har brent alt mulig uten noe trøbbel. Har bare hatt NEC så det er det jeg VET noe om, 0 problemer gjør at jeg anbefaler dette merket. Det fins selvfølgelig flere bra merker :yes:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hovedpoenget med DVD brennere er å få en som ikke er kresen på media. Du kan fort spare inn pengene ved å kjøpe en dyrere DVD brenner som kan takle billigere plater bedre (siden du naturlig nok ikke må kjøpe så dyre plater til den).

 

Jeg har en NEC 1300A, som jeg er passe fornøyd med(med tanke på prisen), selv om den må brenne mange plater på halv (2x) hastighet fordi den rett og slett ikke takler alle media like bra. Skikkelig gode plater ("alt" som er produsert i Japan er bra) går selvfølgelig fint... men dette er altså noe å tenke på.

 

 

P.S. Er plextor fremdeles like overlegne som de var på CD brennere?

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...