Gå til innhold

Radeon Og TV


Flashy

Anbefalte innlegg

Heisann jeg har et problem. Jeg har et radeon 9000 pro også skal jeg clone det til skjermen. Men så blir det bare Svart og Hvitt. Jeg har på system B og sånt. Men fargene kommer fortsatt ikke. Hadde GeForce føre dette og da funka det fint. Koblingen er fra S-video til en scart. Noen som har probleme løsningen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sannsynligvis støtter ikke TV'n din s-video. Hvis du har flere SCART-innganger, prøv en annen. Evt. se om du kan justere signaltypen på inngangen på TV'n. Sjekk også om du kan stille om signaltypen i driveren til kompositt/composite. Får du det ikke til å fungere med det utstyret du har, kjøp et s-video til komposttadapter tilsvarende dette. Det er mulig du trenger dette adapteret også. Clas Ohlson, Elkjøp osv. har tilsvarende produkter. Forskjellen i signalkvalitet er liten. For DivX og tilsvarende vil du i praksis ikke se forskjell.

Endret av sofTest
Lenke til kommentar

Problemet er nok at TV ikke støtter s-video, eller at du ikke har gjort riktig innstilling på TV for å gjengi S-video over scart. Dette finner du svar på i bruksanvisningen til TV-en (eller fortell hvilken TV du har, så kanskje jeg eller andre vet det).

Hvis den ikke støtter s-video, så er løsningen en adapter som sofTest anbefaler fordi ditt kort kan ikke gi kompositt ut slik som ditt gamle kort kunne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...