Gå til innhold

ABIT KT7A-RAID og nyere XP athalon cpu


Anbefalte innlegg

Sitter å lurer litt på å skifte ut min nåværende CPU (AMD xp2200+) med en litt raskere en. Samtidig så har jeg en gammel pc med et ABIT KT7A-RAID hk. Denne har bare en 800 duron cpu, og lurte på om min xp2200+ CPU vil fungere på dette hk'et. Har sjekket i manualen og der står det: "Supports AMD athalon 700 Mhz - 1.2 Ghz or future Socket A processors based on 200Mhz/266Mhz (100Mhz/133Mhz Double Data Rate)

 

Vil min XP2200+ falle under denne kategorien?

 

På forhånd takk for all hjelp og inspill :)

 

PS: url til abit sin side på hk: KT7A-RAID

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hmm, tror ikke det er 1.3 versjonen. Husker at jeg sjekket dette for en stund siden, men ikke hvordan. Noen som har noen peil på hvordan man gjør dette på dette hk?

Er som regel et klistremerke på hovedkortet... Eller så mener jeg at versjonen kommer opp på DirectX Diagnostic tool sammendraget under BIOS( hos meg står det v1.0~v1.2)

Endret av lpaul
Lenke til kommentar

Som en liten notis til slutt, jeg har ett KR7A 133 kort, jeg prøvde for moro skyld å sette i en XP 2400+M cpu, det gikk heller dårlig, klarte å kjøre den på 1667MHz, cpu'en ble detektert som ukjent type, og resten av systemet likte det ikke i det hele tatt, så jeg måtte putte inn igjen den (gode)? gamle Tbirden på 1.4 MHz, da hadde jeg også lagt inn siste beta bios, og max som KR7A 133 skal klare med den biosen er XP 2100+, så jeg tror ikke du skal ha noen forventninger om at KT7A kortet tar en XP 2200+ cpu..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...