Gå til innhold

HvordanOverfører man filer tilBærbar,fra stajonær?


Anbefalte innlegg

Hei

Noen som kan hjelpe meg? Jeg har akkurat kjøpt meg en bærbar Pc, å jeg har masse musikk å div filer som jeg skulle ha gjerne ha overført til min nye bærbare Pc fra den stasjonære. Hvordan gjør jeg dette, enklest mulig framgangs måte.

Bruker man en nettverkskabel?

 

PLeas kan dere hjelpe meg, skal snart på ferie å vil ha med meg stash på min nye bærbare.

 

På forhånd, takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis det er nettverkskort i begge maskinene, kan du koble dem sammen ved hjelp av en nettverkskabel. Det er imidlertid viktig at nettverkskabelen er "krysset", ellers vil det ikke fungere. De fleste nettverkskabler er i dag "ukryssede". Krysset og ukrysset går på rekkefølgen av de 8 partene i kabelen på hver endeplugg.

 

Hvis du har tilgang til en hub eller switch kan du bruke to ukryssede nettverkskabler (en fra hver PC til huben eller switchen), og slik koble maskinene sammen.

Lenke til kommentar

Hvordan I allverden bruker jeg en krysskabel? Hva gjør jeg etter at jeg har koblet Stasjonær å Bærbar sammen??? Må jeg starte FTP server for å gjøre DRAG AND DROP?

 

Sorry ass, jeg er helt grønn på disse saker, flott hvis noen kunne ha hjelpet meg...

 

Må mates med teskje for å forstå.. :blush:

Lenke til kommentar

Det letteste er å gå inn på søkefunksjonen og søke etter den andre datamaskinen. pass på at de har forskjellig navn bare... ellers må du gå inn på nettverk og søke etter andre datamaskiner på nettverket der. Kanskje må du opprette et hjemmenettverk først, da har windows en guide der du bare klikker deg frem, så går det forhåpentligvis greit...

 

Men det ALLER enkleste for deg er muligens å bruke et minnekort eller en memorystick og kopiere over filene på det fra den ene maskinen, og inn i det andre... og du er helt grønn på nettverk. For det er ikke alle maskiner som det er barebare å få til å samarbeide i nettverk. Eller så må du brenne cd'er da...

 

Andre muligheter er foreksempel å maile deg selv filene, eller å sende de over msn messenger på begge maskiner... kommer veldig an på hvor mange gig du har med filer som skal overføres da. Er det enorme mengder så lønner det seg å bruke den tiden det tar å få til nettverket. Er en hjelpefunksjon i windows som du kan søke på og som vil gi deg mye info.

 

:thumbup: Kom plutselig på, prøv direkte kabeltilkobling under tilbehør i alle programmer på startmenyen. Sett den ene maskinen som slave og den andre som master og be dem søke på hverandre. Det bør være det enkleste med krysset kabel vel?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...