Gå til innhold

Maskina treig me Norton?


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har en bærbar datamaskin som ble kjøpt for en stund siden og fikk da med Norton Antivirus 2003. Installen til 2002 lå innpå maskina, men jeg bruker jo så klart 2003 når jeg har rettigheter på begge. Problemet er det at når jeg installerer Norton Antivirus 2003, sier den at jeg må restarte. Jeg er lydig :p til maskina mi og starter maskina på nytt. Problemet er at maskina jobber så SINNSYKT sakte. Dette gjelder ikke bare første gang, men så lenge Norton ligger inne. Jeg ble litt rar og tenkte at Norton kunne da ikke bremse ned så mye på "farta" så jeg fikk tak i Norton Systemworks 2003, og da ble det andre boller. Maskina ga jo sprutetusen. Hvorfor bremser min lisens på Norton Antivirus 2003 ned farta så mye? Og hvorfor går det kjappere på alt annet? Både Norton Systemworks og vanlig antivirus alene var begge oppdatert. Takker for alle svar :) Mvh Sir_Kim_2000 :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Databutikken "på hjørnet" sier at Norton bruker veldig mye datakraft, fordi den rett og slett er for sterk ;) Den gjennomsøker visstnok ALT for virus, eksempler: Du skriver i MSN og den sjekker at du ikke skriver noen viruskoder, den sjekker all e-posten du sender ut (de uten vedlegg også), for å være sikker på at du ikke har "skrevet et virus". Den sjekker ALT du gjøre, og det tar mye maskinkraft... Jeg som ikke har så sterk pc (se nedenfor) bruker VCOM Fix It Utilities 5. Dette programmet har jegf hatt i 1/2år og er godt fornøyd. Det er ikke bare antivirus, men også et program som kan rydde op i systemfiler, registerfiler, feil i registeret osv. Jeg (håper) at det har funnet alle mine virus. Tok en "online virus sjekk", for å sjekke at FixIt ikke hadde mistet noe, men FixIt hadde tatt alt. Vet ikke hva det koster, men det er rundt 3-600kr tror jeg.

Lenke til kommentar

jepp, merker at Norton tar endel maskinkraft ja. tror det har noed med Norton Internet Security å gjøre. vet ikke helt hva men, har opplevd det mange ganger jeg. synes personlig at Pc-Cillin som også har både antivirus og brannmur innebygget+ mye mer. er bedre enn hele Norton greiene+ at det er billigere, kjappere og bruker mindre maskinkraft.

Lenke til kommentar

Min personlige mening er at Norton suger. Jeg bruker den selv men er lite happy når jeg skal legge inn ny versjon hvert år. Det ender som oftest med formatering. Hva er poenget med Norton da? Skal ikke den beskytte pc'en mot slemme virus og ormer som vil ødelegge? Istedet fucker Norton opp selv. :thumbdown:

Jeg vurderer heller å installere et gratis program som AVG eller andre programmer. Selv om de er gratis må de jo være gode nok som beskyttelse, eller.......?

Lenke til kommentar

joda, AVG beskytter vel godt nok det. selv ville jeg gått fra Norton til PC-Cillin, jeg synes også at Norton suger selv om jeg bruker det selv.

Det er jo samme hvilket Virusprog man bruker, så lenge det beskytter mot Virus? det gjør de fleste virus programmene jeg har prøvd iallefall. ja, jeg har prøvd AVG, men ikke i hverken XP eller 2000, men i Windows 2003 Server :D greit nok egentlig.

Lenke til kommentar

hmmm kjører norton systemworks og firewall 2003 jeg og alt funker helt supert cpu loaden ligger og vipper mellom 1 og 2% (ikke noe og si på det)

 

har prøvd endel andre program som vistnok skulle gjøre samme nytten men det har vær gang endtopp med og installere norton på nytt (gjerne også windows) da et par av programmene fu.... opp windowsen Så jeg holder meg i alle fall til norton jeg :thumbup:

Endret av Aganon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...