Jump to content

Foxtrot

Medlemmer
 • Content Count

  582
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Foxtrot

 • Birthday 01/31/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for svaret. Glemte aa legge til at jeg prover aa finne denne teipen i Norge :-)
 2. Ønsker anbefaling for hvor jeg kan kjøpe 3mm dobbelsidig teip for laptop skjermramme. Har søkt i forumet uten resultat. Edit: I Norge Se link: https://www.aliexpress.com/item/Promotion-1x-3mm-50-meters-3M-9448-Black-2-Sides-Sticky-Tape-for-Cellphone-Phone-LCD/848774138.html
 3. En tommelfingerregel er å bruke en ekstern HDD som er minst dobbelt så stor som HDD'en i din Macbook. Time Machine sletter de eldste filene når HDD'en blir full.
 4. Min erfaring med "annet" under lagringsoversikten er at den også inneholder minikopier av bilder som er kopiert til iCloud Photo Library. De oppstår når HDD blir full. Slettes disse vil kopien på iCloud også slettes. Last ned alle bilder og videoer fra iCloud til en ekstern HDD før HDD renses. Jeg vil ikke bruke iCloud for lagring av bilder og videoer. Hvis annet syn på saken vennligst del det med meg ?
 5. Fint å se at Wave 8500 har en egen tråd. Problemet med bare 1 tråd for denne telefonen eller Wave-serien er at den blir uoversiktlig. Håper jeg har støtte i mitt forslag om en eget forum under "Mobil og PDA > Smarttelefoner" der vi med Bada OS og Wave-serien kunne hjelpe hverandre. Jeg har et seriøst problem med min 8500 og Exchange ActiveSync. Har laget en tråd om dette problemet: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1297210
 6. Det er jo helt utrolig at ingen svarer på et problem som er velkjent blant eiere av Samsung Wave 8500. Exchange ActiveSync mot Gmail er problematisk og har ennå ikke funnet en løsning noen steder. Det virker som at det som fungerer for den ene ikke nødvendigvis fungerer for andre, noe jeg synes er litt rart. Jeg håper på et eget forum under "Mobil og PDA > Smarttelefoner" der vi kan samle alle diskusjoner ang BADA OS og Samsung Wave.
 7. Har en Samsung Wave S8500 og må bruke Exchange ActiveSync mot Gmail. Den skal innbefatte epost, kontakter og kalender. Har lest de få guidene jeg fant på nettet uten å lykkes. Disse har jeg prøvd: http://email.about.com/od/accessinggmail/f/Gmail_Exchange_ActiveSync_Settings.htm http://www.badaforums.net/forums/samsung-wave-tutorials/how-get-push-email-the-samsung-wave-t1401.html Er det noen som kan hjelpe meg med dette? Jeg synker over WiFi første gangen da det er en del data ved første synk. Er det noen som har et velprøvd oppsett?
 8. Artig at flere fremdeles bruker 1557'en. Jeg har hatt min nå siden 2004 og den er fremdeles like god som da den var ny. Har aldri hatt noen problemer med den. Jeg har nå installert Win 7 Home Basic. Har bare ett eneste problem. Det er trådløse nettverkskortet ikke vil fungere. Jeg ser at du har fikset ditt. Hvordan løste du det? Blir virkelig glad for en løsning.
 9. Tusen hjertelig takk vidarkri :-) Jeg ringte dem og de virket proffe og kundevennlige. Leverer radioen over helgen.
 10. Jeg har en Sanyo RP 8880 UM. Dette er en radio for FM, LW, MW, MB og SW. Denne radioen ble produsert tidlig på 80-tallet. Jeg leter etter en seriøs radio-reparatør på Østlandet. Jeg har Sanyo sine reparasjonstegninger for radioen.
 11. Da har jeg funnet løsningen. :-) Jeg ringte HP Support. De sender meg en Win XP Pro til døra mi med UPS. Gratis! Og her snakker vi om en PC fra 2006. Det er god service. Skulle kommet på dette for tre dager siden.
 12. Trenger virkelig hjelp med å finne en måte å installere SATA-driver i Win XP. Jeg har en HP Compaq NC6400. Laptop'en har ikke floppy så den løsningen kunne jeg ikke bruke under installeringen av Win XP. Jeg har heller ikke peiling på å lage image med Nlite eller tilsvarende prog. Har lest om at det er mulig å bruke "Intel Matrix Storage Manager" men vet ikke hvordan den skal brukes. Jeg måtte disable SATA i bios før jeg installerte Win XP. Dette er linken til "Intel SATA AHCI Controller Driver" som er ment for floppy. [url="http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=ca&prodTypeId=321957&prodSeriesId=1847703&prodNameId=1847704&swEnvOID=1093&swLang=13&mode=2&taskId=135&swItem=ob-39535-1"]Link til Driver[/url]
 13. Har prøvd igjen nå. Det finnes bare to språk under tastatur. Det er engelsk og fransk. Se vedlegg. Spørsmålet er hva kan jeg gjøre for å legge til norsk? Kan jeg overføre filer fra en annen XP?
×
×
 • Create New...