Gå til innhold

Lian-Li Drevramme, erfaringer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min erfaring er at den er dårlig i forhold den innebygde drevramma i pc6077, grunnen til det er at gummiringene som står imellom diskene og ramma i de ex23 rammene skal dempe støy og vibrasjon. Men det demper også kjølingen enormt, da det ikke blir kontakt mellom sidene av disken, og selve drevramma. Helt teit konstruksjon.

 

Merket minst 10 grader forskjell på diskene i den medfølgende, vs de eksterne ex23. Vonde og ta på, vs godt under fingertemp.

 

At disse rammene ikke er konstruert likt med ramma som følger med pc6077, er en tabbe av Lian-Li, og jeg hadde ikke kjøpt PC6077 med eksterne drev rammer, hadde jeg visst at de var lagd så teit... Jeg tror det er få som skal ha 6 disker eller mer i en maskin som tenker veldig på dette med vibrasjoner, heller varme.

Endret av Martin_03
Lenke til kommentar
Jeg har denne selv og kan ike se problemer med varme. Den har jo en 80mm vifte som blåser rett inn på diskene.

Er heller ikke sånn at det blir kritisk hos meg. Har tilsammen 10 disker i maskina, men det kunne vært så mye bedre, med kjempelav disktemperatur om de hadde brukt huet når de designet ramma. Forskjellen på ramma som er med kabinettet og disse er natt og dag. De som står i ex23 drevrammene, med vifte, er akkurat like varme, som disker som står uten noen som helst kjøling, eller kabinettvifter (men i ordentlige drevspor, i et aopen kabinett jeg har.

 

Jeg hadde ikke turt og brukt WD sine raptor disker i disse ex23 rammene.

 

 

Det ser ikke ut som det er mulig og gjøre tilpasninger som gjør det mulig og sette imellom alu. For det er ganske stort mellomrom. Kanskje microplex, kan prøve og påvirke lian li, til og designe dem riktig, slik som drevramma som følger med PC6077.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...