Gå til innhold

Bra vifteoppsett?


Anbefalte innlegg

80mm

Papst vifte, 45m³/time, 19 dB(A) 2 stk à 155kr/stk - 310kr

 

Papst vifte, 79m³/time, 37 dB(A) - 155kr

 

 

92mm

Papst vifte, 102m³/time, 39 dB(A) - 165kr

 

 

I tillegg skal jeg selvfølgelig ha viftestyring. Jeg skal ha Chieftec BX-03 kabinett (@komplett) (@ prisguide.hardware.no)

 

Vil ha tilbakemeldinger på dette, og gjerne også tips til viftestyring (helst på microplex). Jeg vet at hele dette opplegget er ganske meningsløst, men en tøff gimmick :green:

 

Er ikke så veldig nøye på om det bråker, men jeg har kjørt et par mindre bråkete vifter med middels ytelse, og 2 kraftigere vifter som jeg tviler på at jeg egentlig kommer til å få bruk for å kjøre på fullt :roll: men det er gøy å kjøre vifter på max da. skulle gjerne hatt 120mm vifter, men det er visst ikke plass til det i kabinettet???...

 

gøy å briefe med kraftige vifter på max, skulle hatt en skikkelig rå vifte 120mm. kasnkje jeg bør gå for denne her og droppe 37dB'en?: Delta vifte, 136m³/time, 52 dB(A)

 

vil ha en viftestyring, helst 4 vifter, ikke så veldig dyr (300kr?) som bruker en ide-slot og får plass under kabinettdøren

 

EDIT: tyrkleif

Endret av surbz00r
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva med denne viftestyringen ??

 

black2.jpg

 

flashy.jpg

 

Jeg har nettop fått denne og er fornøyd ! det eneste som trekker ned er at du ikke får display for å se hva temp. er men det kan du gjøre i Windows på ihvertfall noen HK som jeg vet om ! :roll:

 

*edit du kom vist før meg ! men for ett sammentreff med samme vifte styring ! :yes:

 

PS. dette er samme som er ment ovenfor min post ! :roll:

Endret av Lucas
Lenke til kommentar

INGEN som har synspunkter på dette?

 

EDIT: Jeg tenker på hva dere synes om jeg bør ha kraftigere/mer bråkete vifter eller omvendt, eller om det ser bra ut osv.

 

Og en ting til: Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal plassere viftene. 90mm skal i hvertfall i siden (skal den blåse inn eller ut?), skal ha en foran (80 mm) som blåser inn, en bak (80 mm) som blåser ut, og en på harddisk (?... eller ..?). Tenkte: dersom sideviften blåser inn, tar jeg en kraftig vifte til å blåse ut, dersom den blåser ut, tar jeg en kraftig til å blåse inn. Kanskje droppe hdd vifte, og ha en foran og en på siden som blåser inn (kraftige), og 2 bak som blåser ut?

Endret av surbz00r
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...