Gå til innhold

NOKIA 6230


Anbefalte innlegg

vet ikke om det er bare jeg som bare er klam i henda av å holde ny telefon min, men er det flere som har hatt problemer med at 6230- telefon har blitt varm? jeg synes at den blir direkte kokende når man har snakket en stund i den. Trodde først at det var bare henda mine, men så lot jeg andre teste det og de merket det samme at telefonen regelrett ble varm :hmm: . En ting til, ladderen min avgir av og til en høyfrekvent tone, er dette riktig :dontgetit: ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har en venn som har hatt 6230 i noen uker nå, han har i hvert fall ikke bemerket at den er blitt noe varm utover det vanlige. Mobiler blir jo litt varme, men bør ikke være sånn at det blir ubehagelig. :) Men jeg vet ærlig talt ikke helt sikkert i dette tilfellet, har ikke prøvd telefonen selv. Men hvis det var sånn at kameraten min brant seg på mobilen ville han vel sikkert bemerket det :p

 

Det med laderen derimot, høres ikke særlig bra ut :dontgetit:

 

 

Edit: det hele kommer jo selvsagt an på hva du ligger i ordet "varm".. Skal jo selvsagt ikke være sånn at du brenner deg på mobilen ;)

Endret av Naxos
Lenke til kommentar

Jeg har bestandig vært litt skeptisk til nokia, men jeg synes at telefonen blir varm. Ikke sånn at man legger hånda på ei kokeplate, men at den blir unaturlig varm. jeg lurte på om jeg skulle ta turen ned til butikken å forklare, men det virker jo også litt smule dumt også da. men ladderen burde jeg kanskje gå tilbake med, det kan jo kanskje være en brannfelle?

Lenke til kommentar

Elektronikk som oppfører seg merkelig skal uten tvil bli tatt seriøst ja, sier ikke at huset ditt brenner ned fordi laderen lager lyder. Men du burde kanskje vurdert å gjøre noe med den, ja.

 

Men tilbake til mobilen; det skader vel ikke å ta en tur innom en forhandler og forklare det hele. Hvis de har tid kan vel gjerne en ansatt få føle varmen og... Tror ikke det er bra at du føler det er ubehagelig å holde mobilen når du snakker.. Men dog, vent på flere svar, for jeg vet som sagt ikke særlig mye om denne mobilen. Bortsett fra at jeg ikke synes det høres bra ut at den blir bemerkelsesverdig varm :)

Lenke til kommentar

Kjøpte meg en 6230 i dag!

Har ikke merket den blir bemerkelsesverdig varm..

Men leste også om at noen modeller kunne gå varme i en tråd et sted på forumet, og at de ettervært kunne gå i stykker.. men dette gjelder jo seff ikke alle.. så gi litt faen :-)

 

Håper det ordner seg..

Jeg hører INGEN høyfrekvente lyder nå den lader, dette må være noe ved ditt eksemplar :-/

Lenke til kommentar

hehe, tror kanskje det er noe med den mobilen din ja.. :\ Få den sjekket!

 

Og joa, tror vi er enige om at høyfrekvente lyder fra laderen er lite nyttig og noe vi helst vil unngå :p

 

 

Edit: GRATTIS med ny, god telefon Gauty ! ;):w00t:

Endret av Naxos
Lenke til kommentar

Jeg opplever akkurat det samme som du opplever, at mobilen blir varm og laderen lager lyd. Og lyden fra laderen er veldig irriterende når jeg skal prøve å få sove, mens jeg har telefonen på lading.

Min telefon blir ganske varm uansett hva jeg gjør, men da må jeg ha holdt på i ca. 10 min. Jeg blir også litt bekymra når jeg leser det som står på mobile-review.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...